To όραμα της Mercedes για εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη

Το σύστημα Virtual Assistant MBUX με τεχνητή νοημοσύνη δίνει νέα διάσταση στη σχέση οδηγού και αυτοκινήτου, με φυσική, ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

To όραμα της Mercedes για εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη

Το σύστημα Virtual Assistant MBUX με τεχνητή νοημοσύνη δίνει νέα διάσταση στη σχέση οδηγού και αυτοκινήτου, με φυσική, ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

Μια προέκταση του εαυτού σας και απόλυτα εναρμονισμένη με τις ανάγκες σας. Αυτός είναι ο δρόμος προς τα εμπρός για μια προσωποποιημένη και διαισθητική εμπειρία του οδηγού, μέσα στο αυτοκίνητο και πέρα από αυτό. Στην έκθεση τεχνολογίας CES του Λας Βέγκας για το 2024, η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει το επόμενο σημαντικό βήμα προς το όραμά της.

Η μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο παρέχει το τέλειο σκηνικό για το σύστημα Virtual Assistant MBUX που αλλάζει τα δεδομένα. Μεταφέρει τον φωνητικό βοηθό «Hey Mercedes» σε μια εντελώς νέα οπτική διάσταση με γραφικά υψηλής ανάλυσης game-engine από την Unity.

Αυτή η προηγμένη λειτουργία με τεχνητή νοημοσύνη συνδυάζει τα ευφυή συστήματα του MBUX σε μια ενιαία οντότητα και παρουσιάζει ένα εκφραστικό νέο πρόσωπο με φυσική αλληλεπίδραση. Λειτουργώντας με το εσωτερικά εξελιγμένο λειτουργικό σύστημα MB.OS της Mercedes-Benz, ο εικονικός βοηθός MBUX είναι επικεφαλής πολλών ψηφιακών καινοτομιών που θα παρουσιαστούν τον Ιανουάριο.

«Η Mercedes-Benz επαναπροσδιορίζει την ψηφιακή εμπειρία των επιβατών, αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει αλληλεπίδραση που μοιάζει με ανθρώπινη με τον έξυπνο MBUX Virtual Assistant. Περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ενσυναίσθησης που συγχρονίζονται με το στυλ οδήγησης και τη διάθεσή σας. Σε συνδυασμό με την εσωτερική μας αρχιτεκτονική MB.OS, αυτή η προσέγγιση θα καθορίσει το μέλλον της ψηφιακής πολυτέλειας», δήλωσε ο Ola Kallenius, διευθύνων σύμβουλος της Mercedes-Benz.

Η Concept CLA Class γιορτάζει την πρεμιέρα της στη Βόρεια Αμερική στην έκθεση CES 2024. Βασισμένη στην πλατφόρμα MMA (Mercedes Modular Architecture) και το MB.OS, προσφέρει μια σχεδόν παραγωγική εικόνα της μελλοντικής οικογένειας τεσσάρων οχημάτων. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα πάρουν μια γεύση από το ηλεκτρικό μέλλον μιας εικόνας με την πρεμιέρα στη Βόρεια Αμερική του καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου της ηλεκτρικής G-Class. Περαιτέρω σημαντικά γεγονότα περιλαμβάνουν συναρπαστικές εξελίξεις στον τομέα της ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένης μιας πρώτης στο είδος της συνεργασίας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!