Συνεργασία EVziiin και Schneider Electric στην ηλεκτροκίνηση

Οι φορτιστές της Schneider Electric θα αποτελέσουν μέρος του δικτύου της EVziiin στην Ελλάδα

Συνεργασία EVziiin και Schneider Electric στην ηλεκτροκίνηση

Οι φορτιστές της Schneider Electric θα αποτελέσουν μέρος του δικτύου της EVziiin στην Ελλάδα

Η EVziiin, τεχνολογική πλατφόρμα IoT διασύνδεσης, διαχείρισης και λειτουργίας φορτιστών οχημάτων, και η Schneider Electric, ειδική σε θέματα διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού στον χώρο της ηλεκτροκίνησης, ανακοινώνουν την επιτυχή διασύνδεση των φορτιστών της δεύτερης στην πλατφόρμα της πρώτης, ενώνοντας με αυτόν τον τρόπο την υψηλή τεχνογνωσία τους, βοηθώντας έτσι περαιτέρω στο οικοσύστημα της ανάπτυξης, των σημείων φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Ελλάδα.

“Πρόκειται για μια σημαντική συνεργασία, αφού οι φορτιστές της Schneider Electric θα μπορούν να ενσωματώνονται στο δίκτυο φορτιστών που χρησιμοποιούν τις καινοτόμες λύσεις διασύνδεσης της EVziiin” δήλωσε η κα Ξανθή Μενούνου, Διευθύντρια Marketing της Schneider Electric.

Ενώ από την πλευράς της EVziiin, ο κος Γεώργιος Δασκαλέλος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας, δήλωσε “Είναι τιμή και χαρά, που μία τόσο σημαντική εταιρεία, στον κλάδο του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, όπως η Schneider Electric “δανείζει” την προηγμένη τεχνολογία των προϊόντων της, προς όφελος των χρηστών της πλατφόρμας μας, εξασφαλίζοντας τους γρήγορες και αξιόπιστες φορτίσεις για το ηλεκτρικό τους όχημα”.

Σε συνέχεια των παραπάνω, η EVziiin θα συμπεριλάβει τους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων της Schneider Electric στις ολοκληρωμένες λύσεις εγκατάστασης, λειτουργίας και διασύνδεσης φορτιστών που παρέχει σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Σκοπός της Schneider Electric είναι να ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτει, γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Αυτό, το ονομάζει “Life Is On”. Αποστολή της είναι να αποτελεί έναν αξιόπιστο ψηφιακό συνεργάτη, που προωθεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό συνδυάζοντας παγκοσμίως, κορυφαίες τεχνολογίες διεργασιών, ενέργειας και συνδεσιμότητας προϊόντων. Αποτελεί μία πολυεθνική εταιρεία, ωστόσο δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε τοπικό επίπεδο.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!