Το Nissan Ariya e-4ORCE τα βάζει με τους πάγους (video)

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Ariya κάνει επίδειξη της αποτελεσματικότητας του συστήματος τετρακίνησης e-4ORCE στους παγωμένους δρόμους.

Το Nissan Ariya e-4ORCE τα βάζει με τους πάγους (video)

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Ariya κάνει επίδειξη της αποτελεσματικότητας του συστήματος τετρακίνησης e-4ORCE στους παγωμένους δρόμους.

Το αμιγώς ηλεκτρικό crossover Nissan Ariya εφοδιάζεται με ένα εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης το οποίο η ιαπωνική εταιρεία ονομάζει e-4ORCE και προορίζεται για ηλεκτροκίνητα μοντέλα, προσφέροντας άμεση απόδοση και πρόσφυση σε όλων των ειδών τα εδάφη, ακόμα και σε χιόνια.

Συνδυάζοντας την εμπειρία της Nissan στα ηλεκτρικά οχήματα, τα συστήματα τετρακίνησης και τις τεχνολογίες ελέγχου πλαισίου, το Nissan Ariya AWD είναι εξοπλισμένο με έναν καινοτόμο δίδυμο σύστημα κινητήρων  με τεχνολογία e-4ORCE για πρόσθετη σιγουριά και υψηλού επιπέδου έλεγχο και χειρισμό, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Βάζοντας το όχημα στην πίστα δοκιμών του Hokkaido στην Ιαπωνία, οι ειδικοί της Nissan δοκίμασαν το Ariya e-4ORCE σε αντίξοες χειμερινές συνθήκες σε χιονισμένους, ολισθηρούς δρόμους, για να εξασφαλίσουν ότι προσφέρει μια εμπειρία απαλλαγμένη από στρες, για όλους τους επιβάτες.

Στο πλαίσιο αυτών των αυστηρών δοκιμών, η ομάδα της Nissan παρακολουθεί τα πάντα, από την ταχύτητα, την επιτάχυνση, την κατευθυντικότητα και τον έλεγχο στις στροφές, για να δοκιμάσει πλήρως την εμπειρία του οδηγού και την άνεση των επιβατών, προτού ο δυνητικός αγοραστής βρεθεί πίσω από το τιμόνι.

Τολμώντας να καινοτομεί,  η Nissan ανεβάζει την ηλεκτροκίνητη τεχνολογία all-wheel-drive σε νέα υψηλά επίπεδα, ενώ δίνει προτεραιότητα στην ανάγκη για αυτοπεποίθηση και άνεση πίσω από το τιμόνι. Το e-4ORCE προσφέρει ισχυρή και ελεγχόμενη κίνηση με αστραπιαία απόκριση και ομαλή επιτάχυνση, διασφαλίζοντας  έλεγχο εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας, στο 1/10000ο  του δευτερολέπτου.

Από τις καθημερινές μετακινήσεις έως τις περιπετειώδεις εξορμήσεις, αυτό το νέο σύστημα βελτιώνει κάθε διαδρομή Σχεδιασμένο αποκλειστικά για ηλεκτροκίνητα κινητήρια σύνολα, το e-4ORCE διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη συμβολή της Nissan σε έναν καθαρότερο, ασφαλέστερο και χωρίς αποκλεισμούς κόσμο με μηδενικούς συμβιβασμούς σε συναρπαστικές διαδρομές.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!