Στις 7 Απριλίου η αποκάλυψη του smart #1

Η smart θα αποκαλύψει το πρώτο της ολοκαίνουργιο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο παραγωγής στο Μόναχο.

Στις 7 Απριλίου η αποκάλυψη του smart #1

Η smart θα αποκαλύψει το πρώτο της ολοκαίνουργιο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο παραγωγής στο Μόναχο.

Το smart #1, το πρώτο μοντέλο της μάρκας που κατασκευάστηκε εξ αρχής ως αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, θα αποκαλυφθεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο STATION-Berlin, ένα ιστορικό ορόσημο της γερμανικής πρωτεύουσας. Το μοντέλο βασίζεται στο πρωτότυπο εκθεσιακό concept #1 που αποκαλύφθηκε πέρσι.

Η smart έχει μπει σε μια νέα εποχή και το smart #1 είναι το προϊόν που ανοίγει την αυλαία της νέας κοινοπραξίας μεταξύ της Mercedes-Benz και της Geely Automobile, αντικατοπτρίζοντας το όραμα της μάρκας να εξερευνήσει τις καλύτερες λύσεις για τη μελλοντική αστική μετακίνηση.

Μια καθαρή και κομψή εξωτερική σχεδίαση παρέχει μια τέλεια ισορροπία αισθητικής και αεροδυναμικής που υποστηρίζεται από υψηλή μηχανική και κορυφαία ποιότητα. Το smart #1 ολοκλήρωσε πρόσφατα εκτεταμένες δοκιμές προπαραγωγής στη βόρεια Κίνα, με τα συστήματα του να πιέζονται στα όρια τους σε θερμοκρασίες -40°C.

Και η ομάδα της smart στην Ευρώπη συμμετείχε, υποστηρίζοντας κομμάτι των δοκιμών αλλά και τις απαραίτητες ενέργειες για την αναγνώριση τύπου , από το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της μάρκας στο Renningen της Γερμανίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το #1, συμπεριλαμβανομένων των χρονοδιαγραμμάτων και των τιμών, θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στο έτος.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!