Πόσο κοστίζει στην Ευρώπη το ηλεκτρικό Renault Megane E-Tech

Άρχισε η διάθεσή του σε Γαλλία και Γερμανία, με τη βασική τιμή να είναι ίδια!

Πόσο κοστίζει στην Ευρώπη το ηλεκτρικό Renault Megane E-Tech

Άρχισε η διάθεσή του σε Γαλλία και Γερμανία, με τη βασική τιμή να είναι ίδια!

Την έναρξη παραγγελιών του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού crossover, Megane E-Tech ανακοίνωσε η Renault σε Γαλλία και Γερμανία. To μήκους 4,21 μέτρων μοντέλο βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-EV και είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις ισχύος και δύο μπαταρίας. Και στις δύο χώρες η βασική τιμή του ορίστηκε στα 35.200 ευρώ. Αφορά την έκδοση με το μοτέρ των 130 ίππων και την μπαταρία χωρητικότητας 40 kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία 300 χλμ. Η κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά προγραμματίζεται για το καλοκαίρι του 2022, με τις τιμές να ανακοινώνονται την άνοιξη.

Η πιο ισχυρή έκδοση με τους 218 ίππους λαμβάνει ενέργεια από μπαταρία 60 kWh, με την μέγιστη αυτονομία με μία φόρτιση να φθάνει τα 470 χλμ. Για τη συγκεκριμένη έκδοση, που έχει δυνατότητα ταχυφόρτισης 130 kW, η τιμή ανεβαίνει στη Γερμανία στα 41.700 ευρώ. H Renault καλύπτει την μπαταρία με εγγύηση για 8 έτη ή 160.000 χλμ.

Στο εσωτερικό ακολουθείται η φιλοσοφία «OpenR» που συνδυάζει μια οθόνη 12,3 ιντσών για το πίνακα οργάνων και μια έως 12 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων. Ωστόσο, η βασική έκδοση θα εξοπλίζεται με οθόνη εννέα ιντσών. Ο χώρος για τους επιβάτες είναι ικανοποιητικός, ενώ ο όγκος του χώρου αποσκευών φτάνει τα 440 λίτρα, με επιπλέον 22 κάτω από το πάτωμα για την αποθήκευση των καλωδίων φόρτισης. Για τη διεύρυνση του χώρου φροντίζουν τα πίσω αναδιπλούμενα καθίσματα κατά 60:30.

Δείτε ακόμα: Οδηγούμε το νέο Renault Megane E-Tech

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!