Μικρό και ηλεκτρικό: Ένα διαφορετικό Nissan NISMO

To Note Aura NISMO φέρει την τεχνολογία ηλεκτροκίνησης e-POWER της ιαπωνικής μάρκας

Μικρό και ηλεκτρικό: Ένα διαφορετικό Nissan NISMO

To Note Aura NISMO φέρει την τεχνολογία ηλεκτροκίνησης e-POWER της ιαπωνικής μάρκας

Από το ερχόμενο φθινόπωρο αρχίζουν στην Ιαπωνία οι πωλήσεις του Note Aura NISMO, ενώ το Note Aura είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελίες, σύμφωνα με την Nissan. Το Note Aura NISMO διατίθεται αποκλειστικά με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης e-POWER της Nissan, που είναι ένας από τους πυλώνες στρατηγικής της εταιρίας στην ηλεκτροκίνηση,  στο πλαίσιο του Nissan NEXT, του παγκόσμιου πλάνου επιχειρησιακού μετασχηματισμού της μάρκας.

Το  «γρήγορο εξηλεκτρισμένο  αυτοκίνητο πόλης»,  σχεδιαστικά εμπνευσμένο από τη Formula-E, βασίζεται στο Note Aura αλλά έχει δεχτεί τη φροντίδα της NISMO, του βελτιωτικού οίκου επιδόσεων της Nissan, που του προσέφερε μερικά δυναμικά στοιχεία όπως η εμβληματική διπλή αεροτομή της NISMO σε έντονο κόκκινο χρώμα και οι  ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών,  με υψηλή αεροδυναμική απόδοση. Συνολικά διατίθενται σε πέντε αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων δίχρωμων συνδυασμών.

Το εσωτερικό κυριαρχούν τα σκούρα χρώματα με κόκκινες πινελιές. Τα καθίσματα υποστηρίζουν το σπορ χαρακτήρα του μοντέλου, με συνδυασμό ειδικού υφάσματος και συνθετικού δέρματος ενώ έχουν κεντημένο το λογότυπο NISMO και κόκκινες/γκρι ραφές.

Χρησιμοποιώντας αεροδυναμικές τεχνολογίες, ανάρτηση και ακαμψία του αμαξώματος που έχουν δοκιμαστεί και βελτιωθεί μέσα από τους αγώνες αυτοκινήτων, το Note Aura NISMO προσφέρει σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες. Επιπλέον, αξιοποιεί στο έπακρο το σύστημα e-POWER δεύτερης γενιάς για να προσφέρει ευκίνητη απόκριση και καλύτερη επιτάχυνση, που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των φίλων της  Nismo και των γνήσιων εραστών της οδήγησης.

Τα τρία προγράμματα οδήγησης, Eco, Normal και Nismo βοηθούν τον οδηγό να πάρει ακριβώς αυτό που χρειάζεται κάθε φορά, σε κάθε διαδρομή με το Note Aura NISMO.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!