Bugatti Chiron ‘Golden Era’: η επιτομή της χειροποίητης πολυτέλειας

Η δημιουργία της μιας και μοναδικής Chiron ‘Golden Era’ διήρκησε σχεδόν δύο χρόνια.

Bugatti Chiron ‘Golden Era’: η επιτομή της χειροποίητης πολυτέλειας

Η δημιουργία της μιας και μοναδικής Chiron ‘Golden Era’ διήρκησε σχεδόν δύο χρόνια.

Σύγχρονη πολυτέλεια δεν είναι μόνο το ακριβότερο, το ποιοτικότερο, το δυνατότερο. Είναι παράλληλα και το ξεχωριστό, ή ακόμη καλύτερα, το μοναδικό.

Η Bugatti το γνωρίζει καλά αυτό και, δεδομένου πως η πελατεία της έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, οπότε κυκλοφορούν περισσότερα μοντέλα της στο δρόμο, προσφέρει στους υποψήφιους ιδιοκτήτες των μοντέλων της τη δυνατότητα να τα εξατομικεύσουν στο προσωπικό τους γούστο.

Γιατί πλέον, δεν αρκεί να κυκλοφορείς με μια Bugatti. Είναι καλύτερο να κυκλοφορείς με μια μοναδική Bugatti, τη δική σου…

Κάτι σαν… την Chiron Super Sport ‘Golden Era’, η οποία δημιουργήθηκε κατόπιν απαίτησης κάποιου συλλέκτη ακριβών αυτοκινήτων και πιστού πελάτη της εταιρείας. Ξεχωρίζει φυσικά από το χρυσαφί χρώμα “Doré”, αλλά όχι μόνο!

Η ιδιαίτερη αυτή Chiron κοσμείται στο αμάξωμα και την καμπίνα της με εντυπωσιακά σχέδια μοντέλων από τη πλούσια ιστορία της μάρκας.

Σχέδια που έγιναν στο χέρι από σχεδιαστές της Bugatti, με τα ίδια μολύβια και μαρκαδόρους που χρησιμοποιούν και όταν σχεδιάζουν πάνω σε χαρτί, καθώς ανακάλυψαν ότι μόνο έτσι μπορούσαν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που επιθυμούσαν, σε συνδυασμό φυσικά με μια νέα ειδική κατεργασία για να μείνουν αναλλοίωτα τα σχέδια πάνω στις επιφάνειες του αυτοκινήτου.

Η δημιουργία της Chiron ‘Golden Era’ διήρκεσε σχεδόν δύο χρόνια, ενώ μόνο για τα χειροποίητα σχέδια χρειάστηκαν περισσότερες από 400 ώρες εργασίας! Φυσικά, το τελικό κόστος αυτού του μοναδικού hypercar δεν θα το μάθουμε ποτέ. Η επίσημη τελετή παράδοσης στον ιδιοκτήτη της θα γίνει στο Monterey Car Week που λαμβάνει χώρα την εβδομάδα 11-20 Αυγούστου.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!