Δείτε τη νέα Lancia Ypsilon

Σε μία κινηματογράφηση για διαφημιστικούς σκοπούς, αποκαλύφθηκε πλήρως η νέα Lancia Ypsilon, με την οποία η ιταλική μάρκα θα ξεκινήσει την αναγέννησή της.

Δείτε τη νέα Lancia Ypsilon

Σε μία κινηματογράφηση για διαφημιστικούς σκοπούς, αποκαλύφθηκε πλήρως η νέα Lancia Ypsilon, με την οποία η ιταλική μάρκα θα ξεκινήσει την αναγέννησή της.

H νέα Lancia Ypsilon αποκαλύφθηκε πλήρως, χωρίς όμως να είναι αυτή η πρόθεση της ιταλικής μάρας. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια κινηματογράφησης του νέου supermini με βάση το Peugeot 208 στους δρόμους του Μιλάνο. Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο μας δίνουν την καλύτερη δυνατή ματιά στο εμπνευσμένο από τη θρυλική Stratos μικρό αυτοκίνητο.

Οι εικόνες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια πρόσφατης κινηματογράφησης διαφημιστικού υλικού, δείνει το μελλοντικό ανταγωνιστή του MINI Cooper χωρίς στην πλήρη του μορφή. Όπως είναι λογικό, οι αναλογίες του αυτοκινήτου μοιάζουν με αυτές του Peugeot 208, με το οποίο μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα CMP της Stellantis, αλλά ο σχεδιασμός είναι μοναδικός.

Στο εμπρός μέρος, η σχεδίαση έχει εμπνευστεί από το concept Lancia Pu+Ra HPE που αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2023. Η πιο εμφανής λεπτομέρεια είναι τα φωτιστικά σώματα τριών στοιχείων, τα οποία η Lancia ονομάζει “calice” (κολονάτο ποτήρι κρασιού). Επίσης, στο εμπρός μέρος, όπως και στο πίσω, αναγράφεται το όνομα της Lancia και δε συναντάται το έμβλημα της μάρκας.

Αξιοσημείωτα είναι τα κυκλικά πίσω φώτα, εμπνευσμένα από την κλασική Lancia Stratos, η οποία έγινε διάσημη τη δεκαετία του 1970 χάρη στην επιτυχία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Ωστόσο, εκεί τελειώνουν οι ομοιότητες, καθώς η Ypsilon διαθέτει ένα πιο συμβατικό αμάξωμα supermini.

Η Ypsilon «συγκαλύπτει» τον πεντάθυρο χαρακτήρα της με κρυφές χειρολαβές πίσω θυρών. Η κεκλιμένη γραμμή οροφής είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή του 208, όπως και η έντονη πίσω αεροτομή. Η μεγάλη αναγραφή Lancia στη θύρα του χώρου αποσκευών και τα σήματα στις τρίτες κολόνες σημαίνουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να μπερδέψετε το μικρό ιταλικό αυτοκίνητο με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στο δρόμο.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!