3 μοντέλα Nismo θα παρουσιάσει η Nissan στο Tokyo Auto Salon 2024

Δείτε τα νέα Nissan GT-R Nismo, Fairlady Z Nismo και Skyline Nismo που θα κάνουν ντεμπούτο στο Τόκιο τον Γενάρη.

3 μοντέλα Nismo θα παρουσιάσει η Nissan στο Tokyo Auto Salon 2024

Δείτε τα νέα Nissan GT-R Nismo, Fairlady Z Nismo και Skyline Nismo που θα κάνουν ντεμπούτο στο Τόκιο τον Γενάρη.

Τρία σπορ μοντέλα θα παρουσιάσει η NISMO της Nissan στην έκθεση Tokyo Auto Salon 2024, θα πραγματοποιηθεί στο Makuhari Messe από τις 12 έως τις 14 Ιανουαρίου. Πρόκειται για τα νέα Nissan GT-R Nismo, Fairlady Z Nismo και Skyline Nismo που θα κάνουν ντεμπούτο στην ιαπωνική έκθεση.

Nissan GT-R Nismo

Μετά το Nissan GT-R MY2024 που παρουσιάστηκε τον Μάρτιο, σειρά έχει να παρουσιαστεί το Nissan GT-R Nismo. Αυτό το μοντέλο επιδιώκει τις υψηλότερες επιδόσεις στην ιστορία του GT-R με εξελιγμένη αγωνιστική τεχνολογία, αναβαθμισμένη αεροδυναμική και ειδικά ρυθμισμένες αναρτήσεις, ενώ προσφέρει βελτιωμένο κράτημα στις στροφές χάρη στο πρόσθετο μηχανικό εμπρός διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Nissan GT-R NISMO

Fairlady Z Nismo

Το Fairlady Z Nismo είναι εξοπλισμένο με μοναδικά αεροδυναμικά στοιχεία και είναι ειδικά ρυθμισμένο για την έκδοση Nismo των 420 ίππων. Το όχημα διαθέτει ισχυρή επιτάχυνση και εξελιγμένο κιβώτιο με βελτιωμένη ανθεκτικότητα και απόκριση αλλαγής ταχυτήτων.

Nissan Fairlady Z NISMO

Skyline Nismo

Το Skyline Nismo εξελίχθηκε με στόχο να είναι το απόλυτο αυτοκίνητο GT. Για να μπορεί να οδηγηθεί πιο γρήγορα, πιο άνετα και με ηρεμία, το Skyline Nismo συνδυάζει αεροδυναμική και τεχνολογίες πλαισίου που χρησιμοποιούν τη μοναδική αγωνιστική τεχνολογία της Nismo. Ενώ εκφράζει τη δύναμη των Skyline του παρελθόντος, το χαμηλό ύψος αυτού του sedan υψηλών επιδόσεων του δίνει μια τολμηρή εμφάνιση, ενώ ο ειδικά ρυθμισμένος κινητήρας από τη Nismo υπόσχεται οδηγικές επιδόσεις και εμφάνιση που αποτελούν το αποκορύφωμα του Skyline GT.

Nissan Skyline NISMO

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!