H νέα BMW 2 Series Coupe στο… φως (video)

Πρεμιέρα για το νέο δίθυρο μοντέλο στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood

H νέα BMW 2 Series Coupe στο… φως (video)

Πρεμιέρα για το νέο δίθυρο μοντέλο στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood

Με τον Δούκα του Richmond – ιδιοκτήτη του κτήματος Goodwood – να τραβά το σεντόνι που την σκέπαζε, η νέα BMW Σειρά 2 Coupe αποκαλύφθηκε και επίσημα στο Φεστιβάλ Ταχύτητας.

Το νέο πισωκίνητο μοντέλο λαμβάνει μέρος στο Φεστιβάλ στην κατηγορία «First Glance» όλο το Σαββατοκύριακο, συνοδευόμενη από την BMW M5 CS, το ισχυρότερο αυτοκίνητο παραγωγής στην ιστορία της εταιρείας.

Οδηγούμε τη νέα BMW M5 CS

Η νέα Σειρά 2 Coupé είναι λίγο μεγαλύτερη από την προηγούμενη και 2,8 εκατοστά χαμηλότερη. Αρχικά θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις κινητήρων, 220i, 220d και M240i. Οι δύο πρώτες εφοδιάζονται με 2λιτρο κινητήρα βενζίνης και πετρελαίου αντίστοιχα και αποδίδουν ισχύ 184 ίππων και 190 ίππων στους πίσω τροχούς. Η τρίτη έκδοση, με το χαρακτηριστικό “M” , είναι 3λιτρη, τετρακίνητη με 374 ίππους που της επιτρέπουν να έχει τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα και να κάνει 0-100 σε 6,9 δευτερόλεπτα.

Οι επισκέπτες του Goodwood Festival of Speed θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τις νέες αμιγώς ηλεκτρικές BMW iX και BMW i4 για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!