Νέο 7θέσιο οικογενειακό από την Dacia

Θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο, στο σαλόνι αυτοκινήτου του Μονάχου

Νέο 7θέσιο οικογενειακό από την Dacia

Θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο, στο σαλόνι αυτοκινήτου του Μονάχου

Η Dacia θα παρουσιάσει το σύνολο της ανανεωμένης γκάμας της στο Μόναχο, αλλά θα κάνει και την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση ενός οικογενειακού crossover, του ολοκαίνουργιου 7θέσιου μοντέλου. Ονομάζεται Jogger, έχει μήκος 4,5  μέτρα και θα είναι διαθέσιμο και με πενταθέσια διάταξη του εσωτερικού.

Μετά την κυκλοφορία των ολοκαίνουριων Dacia Sandero και Logan στις αρχές του έτους, του ηλεκτρικού Spring την άνοιξη και του νέου Duster τον Ιούνιο, η Dacia συνεχίζει την γενική ανανέωση της γκάμας της.

Τα πρώτα αυτοκίνητα θα φθάσουν στις εκθέσεις της Dacia στην Ευρώπη το Φεβρουάριο του 2020, με κινητήρες τον TCe βενζίνης 110 ίππων και το διπλού καυσίμου (βενζίνη-υγραέριο) ECO-G 100 ίππων. Το 2023 θα προστεθεί στη γκάμα του Jogger και υβριδική έκδοση.

Στο Μόναχο, η “οικογένεια” Dacia θα κάνει τη πρώτη επίσημη εμφάνιση της σε μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου μετά από 18 μήνες, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας. Μοντέλα της θα βρίσκονται σε ειδικό χώρο στο κέντρο της πόλης από της 7 ως τις 12 Σεπτεμβρίου και επιπλέον προσφέρει δωρεάν μεταφορά από το κέντρο του Μονάχου ως το χώρο της έκθεσης, με το Spring, το πιο προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της αγοράς.

Διαβάστε τη δοκιμή του νέου Dacia Sandero Stepway

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!