Σκίτσα του νέου Skoda Kodiaq

H Skoda δημοσιοποίησε σκίτσα που αναδεικνύουν τη δυναμική εμφάνιση και τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του νέου Kodiaq που θα αποκαλυφθεί λίαν συντόμως.

Σκίτσα του νέου Skoda Kodiaq

H Skoda δημοσιοποίησε σκίτσα που αναδεικνύουν τη δυναμική εμφάνιση και τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του νέου Kodiaq που θα αποκαλυφθεί λίαν συντόμως.

Μια εβδομάδα πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Skoda Kodiaq στις 4 Οκτωβρίου, η τσεχική εταιρεία δημοσιοποίησε εξωτερικά σκίτσα της νέας γενιάς του μεγάλου D-SUV της, αποκαλύπτοντας ένα δυναμικό σχεδιασμό που ξυπνά τα συναισθήματα.

Μεταξύ των κυριότερων χαρακτηριστικών είναι το σμιλευμένο εμπρός μέρος, οι χαρακτηριστικοί τετραγωνισμένοι θόλοι τροχών, οι τροχοί με διαστάσεις από 17 έως 20 ίντσες, ο compact πίσω προφυλακτήρας και οι προβολείς TOP LED Matrix δεύτερης γενιάς με κρυστάλλινα σχεδιαστικά στοιχεία.

Ο Oliver Stefani, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Skoda, δήλωσε: «Το ολοκαίνουργιο Kodiaq είναι ταυτόχρονα μοντέρνο και δυναμικό, με εντυπωσιακά ξεχωριστή εμφάνιση. Σύμφωνα με την αρχή “η μορφή ακολουθεί τη λειτουργία“, ενσωματώσαμε τα πρώτα στοιχεία της μελλοντικής μας σχεδιαστικής γλώσσας Modern Solid. Η σχεδίαση όχι μόνο δίνει έμφαση στην πρακτικότητα, αλλά ενισχύει και την αεροδυναμική με το δυναμικό της σχήμα».

Το επερχόμενο Kodiaq διαθέτει μια ξεχωριστή εμφάνιση με μεγαλύτερες διαστάσεις, υποσχόμενο ακόμα περισσότερο χώρο στο εσωτερικό. Διαθέτει σμιλευμένο καπό, και τετραγωνισμένους θόλους τροχών. Άλλο ένα άλλο οπτικό highlight είναι η προαιρετική επένδυση της τέταρτης κολόνας με φινίρισμα Dark Chrome.

Οι προβολείς TOP LED Matrix δεύτερης γενιάς κάνουν το ντεμπούτο τους στο Kodiaq, ενώ στο πίσω μέρος, μια χαρακτηριστική φαρδιά φωτεινή υπογραφή σε σχήμα C εκτείνεται προς το κέντρο. Κάτω από αυτήν, μια κόκκινη μπάρα συνδέει τα δύο πίσω φώτα, ενώ ένας compact πίσω προφυλακτήρας ενισχύει την εμφάνιση. Σε κεντρική θέση στην πίσω πόρτα, νέα γράμματα Skoda ολοκληρώνουν τη δυναμική όψη.

Δείτε τις τιμές όλων των μοντέλων της Skoda στην Ελλάδα

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!