230 κλασικά αυτοκίνητα ξεχασμένα σε μια αποθήκη (video)

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε μια αποθήκη, ξεχασμένη στο χρόνο, που έκρυβε μέσα της 230 σπάνια, κλασικά αυτοκίνητα.

230 κλασικά αυτοκίνητα ξεχασμένα σε μια αποθήκη (video)

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε μια αποθήκη, ξεχασμένη στο χρόνο, που έκρυβε μέσα της 230 σπάνια, κλασικά αυτοκίνητα.

Κάπου στην Ολλανδία, στο Dordrecht, υπάρχει μια αποθήκη που δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει κάποιον φίλο του αυτοκινήτου και ειδικά των κλασικών, ασυγκίνητο. Ξεχασμένη στο χρόνο, είχε μείνει κλειδωμένη, κρατώντας μακριά από τα δημόσια βλέμματα, αυτά τα σπάνια αυτοκίνητα.

Ο θησαυρός που έκρυβε μέσα της περιλαμβάνει 230 αυτοκίνητα, πολλά από τα οποία είναι υψηλής αξίας. Μεταξύ άλλων, κάτω από τη σκόνη, υπάρχουν μοντέλα των: Ferrari, Mercedes-Benz, BMW, Lancia,Alfa Romeo, Alpine, Morgan.

Η συλλογή ανήκει σε έναν Ολλανδό με το όνομα Palmen, ο οποίος ξεκίνησε να αγοράζει αυτοκίνητα πριν από πολλά χρόνια, με μια Lancia B20 να ήταν το πρώτο του απόκτημα. Στην πραγματικότητα, οι αποθήκες είναι τρεις, -πώς αλλιώς θα χώραγαν τόσα αυτοκίνητα-, με τον ιδιοκτήτη, όλα αυτά τα χρόνια, να τα συντηρεί καλά, χάρη στις γνώσεις και το πάθος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Palmen κράτησε καλά αυτό το μυστικό, αφού δεν έδειξε σε κανέναν ξένο αυτή τη συλλογή, ενώ ακόμα και δικοί του άνθρωποι δεν γνώριζαν κάτι. Τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα έχουν διατηρηθεί στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς να έχει γίνει αναπαλαίωση.

Η «Gallery Aaldering» έχει αναλάβει πλέον να πουλήσει τα αυτοκίνητα αυτής της μοναδικής συλλογής. Σίγουρα μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για τους λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων, που μπορούν να διεκδικήσουν κάποιο από αυτά για τη συλλογή τους, μέσα από τη δημοπρασία που θα πραγματοποιήσει διαδικτυακά η «Gallery Aaldering».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!