Νέες ειδικές εκδόσεις για τα Jeep Renegade και Compass

Τα Plug-in Hybrid, Renegade 4xe και Compass 4xe, αποκτούν την ειδική έκδοση Upland, η οποία συνδυάζει τις εκτός δρόμου δυνατότητες της Jeep με μοναδικά στοιχεία πολυτέλειας.

Νέες ειδικές εκδόσεις για τα Jeep Renegade και Compass

Τα Plug-in Hybrid, Renegade 4xe και Compass 4xe, αποκτούν την ειδική έκδοση Upland, η οποία συνδυάζει τις εκτός δρόμου δυνατότητες της Jeep με μοναδικά στοιχεία πολυτέλειας.

Η Jeep πρόσθεσε μια ειδική έκδοση Upland, στη γκάμα των Renegade 4xe και Compass 4xe. Αυτή συνδυάζει την περιπετειώδη εμφάνιση και τις εκτός δρόμου δυνατότητες, μαζί με μια σειρά στοιχείων που κάνουν πιο πολυτελές και άνετο το εσωτερικό των δύο μοντέλων. Επίσης, αποκλειστικά για το Compass e-Hybrid, υπάρχει και η νέα ειδική έκδοση High Altitude, η οποία δίνει έμφαση σε μια άνετη, όσο και κομψή εμπειρία οδήγησης.

Πιο αναλυτικά, η ειδική έκδοση Upland είναι διαθέσιμη στα Renegade και Compass με το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe, απόδοσης 240 ίππων. Το τελευταίο, χάρη στους δύο ηλεκτροκινητήρες και την μπαταρία χωρητικότητας 11,4 kWh, προσφέρει πέρα από την υψηλή ισχύ, δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 50 χιλιόμετρα, αλλά και τετρακίνηση.

Με αυτό τον τρόπο τα Renegade 4xe και Compass 4xe είναι ιδανικά για τις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και για τις πιο περιπετειώδεις διαδρομές. Ιδιαίτερη εστίαση δίνεται στις εκτός δρόμου δυνατότητες με προφυλακτήρες που προσφέρουν καλύτερες γωνίες προσέγγισης και διαφυγής, αλλά και καθίσματα τα οποία προσφέρουν υψηλότερη αντοχή στη σκληρή χρήση και εύκολο καθάρισμα.

Παράλληλα, πλούσιος είναι ο εξοπλισμός που περιλαμβάνει εκτός των άλλων, full-LED φωτιστικά σώματα, πλήρη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και ψηφιακό πίνακα οργάνων και multimedia διάστασης έως 10,25 ιντσών.

Επίσης, το Compass e-Hybrid είναι διαθέσιμο στην έκδοση High Altitude. Η ήπια υβριδική έκδοση αυτή του Compass εφοδιάζεται με μπαταρία 48V που του προσφέρει υπό συνθήκες και δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά. Αποδίδει 130 ίππους και 240 Nm ροπής και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων.

Η νέα ειδική έκδοση High Altitude ενισχύει επιπλέον την άνεση, αλλά και την κομψότητα του μοντέλου. Εξωτερικά, διακρίνεται για τους νέους τροχούς των 19 ιντσών σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, ενώ στο εσωτερικό ο συνδυασμός υφάσματος και οικολογικού δέρματος με κόκκινες ραφές αναβαθμίζουν την εικόνα της καμπίνας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!