Λίγο πριν την αποκάλυψη η νέα Mercedes-Benz GLE

Το μεγάλο SUV της Mercedes-Benz βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης, λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του που θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου.

Λίγο πριν την αποκάλυψη η νέα Mercedes-Benz GLE

Το μεγάλο SUV της Mercedes-Benz βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης, λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του που θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου.

Μια ενδεικτική φωτογραφία που αφορά τη νέα γενιά της GLE, έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes-Benz. Αυτή αποκαλύπτει λίγο από το εμπρός μέρος και το πίσω, χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες και δίνοντας ραντεβού για την πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου.

Οι συνεργάτες μας στο Auto Express έχουν απαθανατίσει το αυτοκίνητο εξέλιξης σε ώρα εργασίας, με καμουφλάζ, φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε και στο θέμα. Αισθητικά η ανανεωμένη εκδοχή της GLE δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές, με τις περισσότερες να αφορούν το τεχνολογικό της υπόβαθρο.

Η φωτογραφία που παρουσιάζουμε προέρχεται από τα social της Mercedes-Benz και αποκαλύπτει τον ανασχεδιασμό των εμπρός και πίσω προφυλακτήρων, αλλά και των φωτιστικών σωμάτων πίσω, που έχουν τώρα επιρροές από τη νέα S-Class.

Επίσης, ανασχεδιασμένη είναι η μάσκα, με διαφορετικές εισαγωγές αέρα και επιπλέον νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου θα συνοδεύουν την ανανεωμένη εκδοχή της GLE.

Σε προηγούμενες φωτογραφίες -που ακολουθούν παρακάτω- είχαμε παρουσιάσει την Mercedes-AMG GLE 53 που έκανε δοκιμές στα χιόνια. Η πιο ξεκάθαρη αλλαγή είναι αυτή της μάσκας, η οποία είναι μεγαλύτερη, με διαφορετικές εισαγωγές, νέο προφυλακτήρα, αλλά και τέσσερις εξατμίσεις στο πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό περιμένουμε να υπάρχουν κάποιες μικρές αλλαγές που θα αφορούν την αναβάθμιση της εικόνας και των υλικών και ένα νέο τιμόνι. Οι δυο μεγάλες οθόνες του συστήματος πολυμέσων θα συνεχίσουν να υπάρχουν και σε αυτή την ανανεωμένη γενιά, αλλά αναμένεται να έχουν το νέο λογισμικό του MBUX.

Όσον αφορά τις κινητήριες εκδόσεις, θα εφοδιάζεται με σύνολα βενζίνης και diesel που θα συνδυάζονται με 9άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Επίσης διαθέσιμες θα είναι εκδόσεις Plug-in Hybrid, αλλά και οι πιο σπορ AMG.

Φωτογραφίες: Auto Express

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!