Ένα Tesla Model Y για εκτός δρόμου περιπέτειες

Ο βελτιωτής κατασκευάζει το Tesla Model Y για εκτός δρόμου χρήση με καθαρή απόσταση από το έδαφος που φτάνει τα 22 εκατοστά.

Ένα Tesla Model Y για εκτός δρόμου περιπέτειες

Ο βελτιωτής κατασκευάζει το Tesla Model Y για εκτός δρόμου χρήση με καθαρή απόσταση από το έδαφος που φτάνει τα 22 εκατοστά.

Ο βελτιωτής Delta4x4 από τη Γερμανία ειδικεύεται σε κατασκευές εκτός δρόμου, με κάποια από τα δείγματα δουλειάς της να είναι η Mercedes-Benz G 500 με ερπύστριες και η μετατροπή μιας Rolls-Royce Cullinan σε overlander με σκηνή στην οροφή. Το πιο πρόσφατο δημιούργημα της εταιρείας είναι ένα Tesla Model Y που είναι έτοιμα να πάει εκεί όπου ο νους σας δεν φαντάζεται.

Σημαντική βελτίωση είναι η αύξηση της καθαρής απόστασης από το έδαφος, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι +35 χιλιοστά, με το συνολικό ύψος να φτάνει πλέον τα 22 εκατοστά. Μεγαλύτερα έγιναν, κατά 60 χιλιοστά και τα μετατρόχια, με την βοήθεια αποστατήρων, έτσι ώστε να χωρέσουν τα ειδικά ελαστικά για εκτός δρόμου δραστηριότητες Continental Cross Contact ATR 265/45R20

Επιπλέον, έχει τοποθετηθεί σχάρα οροφής, για την τοποθέτηση βοηθητικού εξοπλισμού και όχι μόνο. Σε αυτή τη φάση στη σχάρα υπάρχουν σανίδες, φτυάρι, δοχείο νερού, εφεδρικός τροχός, ενώ στο εμπρός μέρος έχει τοποθετηθεί μια μπάρα φωτισμού. Στο ίδιο μήκος κύματος, συναντάμε και τέσσερις ακόμα προβολείς LED στον εμπρός προφυλακτήρα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, αυτό το Telsa Model Y, μπορεί να πάει με άνεση, τόσο σε λάσπη, όσο και σε χιόνι. Το συγκεκριμένο κιτ μετατροπής στοιχίζει 900 ευρώ, όσον αφορά την ανάρτηση.

Ακόμα 4.500 ευρώ θα πρέπει να εκταμιεύσετε για το σετ τροχών και ελαστικών. Η σχάρα στοιχίζει 2.900 ευρώ και η μπάρα φώτων ακόμα 900 ευρώ. Τα τέσσερα φώτα LED στον εμπρός προφυλακτήρα, μαζί με την τοποθέτηση στοιχίζουν 1.800 ευρώ.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!