Με το… δεξί ξεκίνησε το νέο Jeep Avenger

Οι προ-παραγγελίες του νέου αμιγώς ηλεκτρικού Jeep Avenger ξεπέρασαν τις 10.000 μέσα σε ένα μήνα.

Με το… δεξί ξεκίνησε το νέο Jeep Avenger

Οι προ-παραγγελίες του νέου αμιγώς ηλεκτρικού Jeep Avenger ξεπέρασαν τις 10.000 μέσα σε ένα μήνα.

Το νέο Jeep Avenger έρχεται με μεγάλες φιλοδοξίες να προστεθεί στη γκάμα της αμερικανικής εταιρείας. Κάτι που επιβεβαιώνει με το παραπάνω το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, που έσπευσε να κάνει την προ-παραγγελία του πριν ακόμα κυκλοφορήσει. Ο αριθμός αυτών ξεπέρασε τις 10.000 μέσα σε ένα μήνα και αφορά τις αγορές της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας και του Βελγίου.

Οι πρώτες παραδόσεις του νέο μικρό crossover έχουν προγραμματιστεί να γίνουν μέσα στην άνοιξη του 2023. Η ζήτηση αναμένεται να εκτιναχτεί, όταν σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανοίξουν τα βιβλία παραγγελιών και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Με αυτή την πρώτη εκτίμηση, το Jeep Avenger θέτει σοβαρή… υποψηφιότητα να γίνει το πιο δημοφιλές μοντέλο στους κόλπους της αμερικανικής φίρμας, τουλάχιστον όσον αφορά την ευρωπαϊκή αγορά. Το Jeep Avenger αποτελεί σημείο κλειδί για την επίτευξη του στόχου της Jeep έως το 2030 οι πωλήσεις της στην Ευρώπη να αποτελούνται από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Δυναμικό, με νεανικό χαρακτήρα, τεχνολογία αιχμής και 100% ηλεκτρικό, το Jeep Avenger διατηρεί στο ακέραιο το αυθεντικό DNA της μάρκας. Εφοδιασμένο με ένα νέο σύνολο μπαταριών-ηλεκτροκινητήρα, το Avenger προσφέρει αυτονομία 400 χιλιομέτρων σε μικτές συνθήκες και 550 χιλιομέτρων σε κίνηση σε αστικό περιβάλλον.

Την ίδια στιγμή, παρά τις συμπαγείς του διαστάσεις, προσφέρει άπλετους χώρους για τέσσερις επιβάτες, καθώς και χώρο αποσκευών 380 λίτρων.  Η δυναμική του νέου μοντέλου επιβεβαιώνεται και από την επιλογή του για την τελική 7αδα, απ’ όπου θα αναδειχθεί το Car Of The Year 2023 στις αρχές του έτους.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!