Πρεμιέρα σήμερα για την Ιταλία στο Euro, με τη Fiat στο πλευρό της

Ως βασικός υποστηρικτής της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, η Fiat γιορτάζει την επιστροφή της Squadra Azzura στα γήπεδα για τους αγώνες του UEFA EURO 2020

Πρεμιέρα σήμερα για την Ιταλία στο Euro, με τη Fiat στο πλευρό της

Ως βασικός υποστηρικτής της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, η Fiat γιορτάζει την επιστροφή της Squadra Azzura στα γήπεδα για τους αγώνες του UEFA EURO 2020

Ως βασικός υποστηρικτής της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, η Fiat, γιορτάζει την επιστροφή της Squadra Azzurra, της Εθνικής Ομάδας της Ιταλίας, στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, στο πλαίσιο του UEFA EURO 2020, το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρώμη και σε ακόμα 10 Ευρωπαϊκές πόλεις από τις 11 Ιουνίου, έως και τις 11 Ιουλίου του 2021.

Ο κοινός τόπος για τη Fiat και την Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ήταν πάντα η αισιοδοξία, ο σεβασμός και το πάθος. Όπως ανέφερε σχετικά και ο κ. Olivier François, CEO της Fiat και CMO της Stellantis: «Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ιταλίας, αποτελεί πρεσβευτή των αξιών του αθλητισμού. Όπως και η Fiat πρεσβεύει την Ιταλική κουλτούρα και όλες εκείνες τις θετικές αξίες για τις οποίες είμαστε όλοι μας περήφανοι. Η ομάδα συγκεντρώνει εκατομμύρια φίλων δίπλα της και σε αυτές τις δύσκολες εποχές είμαστε και πάλι δίπλα της με μια καμπάνια που σαν στόχο έχει να δώσει ώθηση σε αυτή την επανεκκίνηση».

Olivier Francois: Μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα η Fiat από το 2030

Η σύνδεση της Fiat  με την Ιταλία είναι άρρηκτη από την ίδρυση της μάρκας και επεκτείνεται σε όλους τους τομείς της κοινωνικής, βιομηχανικής και πολιτιστικής εξέλιξης. Είναι ένα ταξίδι που προωθεί τη δημοκρατία και τη συναδελφικότητα, αξίες που είναι κοινές με εκείνες που πρεσβεύει ο αθλητισμός.

«Η παράδοση και η καινοτομία είναι δύο κοινές αξίες για τη Fiat και την Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIGC)», δήλωσε ο κ. Gabriele Gravina, Πρόεδρος της FIGC. «Αυτή είναι και η δύναμη της ομάδας μας, η οποία αποτελεί σύμβολο της επανεκκίνησης για όλη τη χώρα. Η επιθυμία και το πάθος της ομάδας του Mancini, εκφράζεται απόλυτα από τη νέα καμπάνια της Fiat.»

To νέο Fiat Tipo Cross με έκπτωση έως 1.300 ευρώ

Μετά από μήνες σε διαδικασία lockdown, τώρα είναι η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα και ένα καλύτερο μέλλον. Η διαφήμιση της Fiat γιορτάζει τη μεγαλύτερη νίκη: από τη μία την επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ομάδα και από την άλλη την επιστροφή στην κανονικότητα για όλη τη χώρα. Η επιθυμία για ελευθερία στην κίνηση και στο ταξίδι και παράλληλα την αυξημένη περιβαλλοντολογική ευαισθησία, όπως αυτή εκφράζεται από τα υβριδικά Fiat 500 και Panda.

Μια ακόμα πλευρά της υποστήριξης της Fiat προς το Ιταλικό ποδόσφαιρο αποτελεί η Casa Azzurri (Το σπίτι των Μπλέ), που περιλαμβάνει περισσότερα από 5.000μ2 κλειστών εγκαταστάσεων στο χώρο του Σταδίου Olimpico, οι οποίες θα φιλοξενούν φιλάθλους, αθλητές, δημοσιογράφους και χορηγούς. Ο πρωταγωνιστής σε αυτό το χώρο θα είναι το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό 500, το οποίο φέρνει μια νέα εποχή στις αστικές μετακινήσεις: όμορφο, προηγμένο, συνδεδεμένο και φιλικό προς το περιβάλλον.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!