Lamborghini: Ο άνθρωπος πίσω από το θρύλο (trailer)

Δείτε το trailer της ταινίας για τον Ferruccio Lamborghini, τον άνθρωπο πίσω από το θρύλο, όπως είναι και ο τίτλος της ταινίας.

Lamborghini: Ο άνθρωπος πίσω από το θρύλο (trailer)

Δείτε το trailer της ταινίας για τον Ferruccio Lamborghini, τον άνθρωπο πίσω από το θρύλο, όπως είναι και ο τίτλος της ταινίας.

Κυκλοφόρησε το trailer της κινηματογραφικής ταινίας που θα έχει θέμα τη ζωή του Ferruccio Lamborghini. Αυτό μας δίνει μια πρώτη εικόνα για το σενάριο της ταινίας, που φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αναδεικνύοντας μεταξύ άλλων την κόντρα μεταξύ του Enzo Ferrari και του Ferruccio Lamborghini που οδήγηση στη δημιουργία της ομώνυμης εταιρείας με σήμα τον ταύρο.

Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε από το 2016 και σε αυτή πρωταγωνιστούν η βραβευμένη με Όσκαρ Mira Sorvino και o Bobby Moresco. Το ρόλο του Ferruccio Lamborghini υποδύεται ο Frank Grillo, ο ιταλοαμερικανός ηθοποιός που φαίνεται να ταιριάζει στο όλο σκηνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή πήρε βοήθεια από το Tonino Lamborghini, τον γιο του Ferruccio, προκειμένου να όσο το δυνατόν πιο σωστή στην προσέγγιση των γεγονότων. Τον Enzo Ferrari υποδύεται ο Gabriel Byrne.

Η ταινία εστιάζει στον Ferruccio Lamborghini και τους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να δημιουργήσει αυτή την επιχείρηση με τα supercars. Τα αυτοκίνητα που εμφανίζονται στην ταινία αφορούν το διάστημα μέχρι τη δεκαετία του ’70 και είναι η Countach, ενώ όπως φαίνεται και στο trailer, παρουσιάζονται και η Miura, η 350 GT, αρκετές Ferrari, μια Porsche 356 και αρκετά ακόμα.

Για όσους ανυπομονούν να δούνε μέσα από την ταινία τη ζωή του Ferruccio Lamborghini και την ιστορία των θρυλικών αυτοκινήτων της ιταλικής μάρκας θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2022, που θα γίνει η πρεμιέρα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!