Toyota RAV4 GR Sport: Με σπορ διάθεση

To RAV4 προσθέτει στις επιλογές του μια πιο σπορ «αποχρώσεων» και προδιαγραφών έκδοση με τα διακριτικά GR Sport και μια σειρά αναβαθμίσεων

Toyota RAV4 GR Sport: Με σπορ διάθεση

To RAV4 προσθέτει στις επιλογές του μια πιο σπορ «αποχρώσεων» και προδιαγραφών έκδοση με τα διακριτικά GR Sport και μια σειρά αναβαθμίσεων

Το ιαπωνικό SUV αποκτά μια νέα επιλογή με την μορφή της σπορ προδιαγραφών έκδοσης GR Sport η οποία χάρη σε μια σειρά βελτιώσεων σε οπτικό και εξοπλιστικό επίπεδο.

Η έκδοση GR Sport θα είναι διαθέσιμη τόσο στην υβριδική όσο και στην plug-in υβριδική έκδοση του RAV4 οι οποίες υιοθετούν μια κοινή όσο και πιο επιθετική αισθητική.

Αυτή έγκειται στην παρουσία των νέων θόλων με το μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα ενώ της ίδιας μεταχείρισης τυγχάνουν τα κατώτερα πλευρικά τμήματα και η θύρα αποσκευών.

Το παζλ συμπληρώνεται από ένα πιο διακριτό spoiler το οποίο στην περίπτωση της υβριδικής έκδοσης υιοθετεί ένα ασημί φινίρισμα και στην περίπτωση της plug-in υβριδικής πιο σκουρόχρωμο.

Την εικόνα συμπληρώνουν ανασχεδιασμένα φώτα ομίχλης, τα διακριτικά της έκδοσης σε στρατηγικά σημεία καθώς και ζάντες 19 ιντσών οι οποίες υιοθετούν ένα γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, και είναι αποτέλεσμα μιας ιδιαίτερα ακριβούς καινοτόμου διαδικασίας κατασκευής.

Αποκλειστικότητα των νέων εκδόσεων αποτελούν τα σπορ καθίσματα τα οποία επενδύονται με απομίμηση δέρματος σουεντ και συμπληρώνονται από ασημί ραφές ενώ την ίδια απόχρωση υιοθετούν και οι λεπτομέρειες στο τιμόνι και στον επιλογέα σχέσεων. Την εικόνα συμπληρώνουν στοιχεία σε μέταλλο με σκούρο φινίρισμα.

Στον βασικό εξοπλισμό ανήκουν επίσης τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα με λειτουργία μνήμης.

Στο κέντρο του ταμπλό παίρνει θέση ένα infotainment 10,5 ιντσών το οποίο συνδυάζεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών όπως ισχύει και για το προσφάτως ανανεωμένο RAV4 ενώ βελτιώσεις ενσωματώνουν τα συστήματα ασφαλείας τα οποία περιλαμβάνουν το Emergency Steering Assist το οποίο παρεμβαίνει ενεργά στο σύστημα διεύθυνσης σε ενδεχόμενο ατυχήματος καθώς και βελτιωμένο σύστημα Pre-Collision.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!