H Apple Music στις νέες Mercedes-Benz

Μέσω του MBUX οι επιβάτες των EQS, C-Class και S-Class θα έχουν πρόσβαση σε 75 εκατ. τραγούδια

H Apple Music στις νέες Mercedes-Benz

Μέσω του MBUX οι επιβάτες των EQS, C-Class και S-Class θα έχουν πρόσβαση σε 75 εκατ. τραγούδια

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της Mercedes-Benz, το MBUX, αυξάνει τις παροχές προς τους επιβάτες των μοντέλων της. Η γερμανική μάρκα συνεργάζεται με την Apple για την πλήρη ενσωμάτωση της Apple Music στην υπηρεσία online music του Mercedes me και στο MBUX.

Αφού ο λογαριασμός του Mercedes me συνδεθεί με το όχημα, οι συνδρομητές της Apple Music θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 75 εκατ. τραγούδια, χιλιάδες playlist και καθημερινές επιλογές από μουσικούς παραγωγής, από τους σταθμούς live-stream Apple Music 1, Apple Music Hits και Apple Music Country.

Η ενσωμάτωση της υπηρεσίας θα είναι άμεσα δυνατή στις νέες C-Class και S-Class και από το καλοκαίρι στο μεγάλο ηλεκτρικό sedan, την EQS. Κάτοχοι των C-Class και S-Class που φέρουν την τελευταία γενιά του MBUX θα μπορέσουν αργότερα εντός του 2021 να αποκτήσουν την υπηρεσία, με ανανέωση εξ αποστάσεως (over-the-air update).

Οδηγούμε τη νέα Mercedes-Benz S-Class

Ο οδηγός θα χρειαστεί λέγοντας απλά “Hey Mercedes” στον προσωπικό βοηθό του MBUX ή μέσω του σχετικού μενού, να αναζητήσει τραγούδια, άλμπουμ, playlist ή ραδιοφωνικό σταθμό.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας “Online Music” στο λογαριασμό Mercedes me γίνεται μέσω σύνδεσης με την σχετική υπηρεσία από Apple Music, Amazon Music, Spotify και/ή TIDAL. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν δεδομένα in-car streaming από πάροχο κινητής τηλεφωνίας μέσω του Mercedes me, ή να το ενεργοποιήσουν από το κινητό τους στην περίπτωση των S-Class, C-Class και EQS.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!