Την ολοκλήρωση του έργου αύξησης της παραγωγικής ικανότητας στο εργοστάσιό της στη Σαγκάη ανακοίνωσε η αυτοκινητοβιομηχανία Tesla, με αντίστοιχη ανάρτησή της. Συγκεκριμένα, η Tesla θα δοκιμάσει τις αναβαθμισμένες γραμμές παραγωγής της από τις 19 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου.
Επιπρόσθετα, η εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla, είχε αυξήσει την παραγωγή της για να επιτύχει τον στόχο των περίπου 2.200 αυτοκινήτων Model 3 και Model Y ανά εβδομάδα στο εργοστάσιο της Σαγκάης.
Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία σχεδίαζε να επενδύσει έως και 170 εκατομμύρια δολάρια για να αυξήσει την παραγωγική της ικανότητα στο εργοστάσιό της στη Σαγκάη, γεγονός που θα της επέτρεπε να απασχολήσει περισσότερους απο 4.000 εργαζόμενους.
- Γνώρισε το MG ZS MAX, με τιμή από 18.950 ευρώ & 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση!
- Αφιέρωμα «City Mode: ON»: Επιστροφή στην πόλη!
- Αποστολή στην Ουτρέχτη: Γνωρίζουμε το νέο Hyundai Tucson
- Αυτό είναι το νέο Nissan Pixo: Ηλεκτρικό και με τιμή κάτω από 16.000 ευρώ
- Ο Brad Pitt είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα καμπάνια της Mercedes-AMG GT 4 Door Coupe (video)