Nέες δυνατότητες και επιλογές για την Ford Mustang Mach-E

H «μπλε οβάλ» φίρμα εφαρμόζει μια σειρά βελτιώσεων στο επιβλητικό ηλεκτροκίνητο crossover, καθιστώντας ακόμα ελκυστικότερη αλλά και η ικανότερη την πληθωρική προσωπικότητά του.

Nέες δυνατότητες και επιλογές για την Ford Mustang Mach-E

H «μπλε οβάλ» φίρμα εφαρμόζει μια σειρά βελτιώσεων στο επιβλητικό ηλεκτροκίνητο crossover, καθιστώντας ακόμα ελκυστικότερη αλλά και η ικανότερη την πληθωρική προσωπικότητά του.

Εν αναμονή της πρεμιέρας της νέας γενιάς της Mustang, με την κωδική ονομασία S650, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, η «μπλε οβάλ» φίρμα δεν ξεχνά την ήδη υφιστάμενη αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση που διατίθεται στην Ευρώπη, η οποία υποδέχεται μια σειρά από στοχευμένες βελτιώσεις σε επίπεδο εξοπλισμού αλλά και αισθητικής.

Ξεκινώντας από τις νέες προσθήκες στα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης, η Mustang Mach-E ενσωματώνει το Intelligent Automated Cruise Control 2.0. Πρόκειται –προφανώς- για τη βελτιωμένη εκδοχή του ενεργού cruise control το οποίο πλέον, εκτός από το να αναπροσαρμόζει αυτομάτως την ταχύτητα σε όσα υπαγορεύει η σχετική οδική σήμανση, συνυπολογίζει πλέον και την χάραξη του δρόμου, μειώνοντας  την ταχύτητα πριν από στροφές και αυξάνοντας την στις ευθείες. Η νέα του δυνατότητα αξιοποιεί δεδομένα τόσο από την μπροστινή κάμερα αλλά και από το σύστημα πλοήγησης.

Πλην της παραπάνω σημαντικής προσθήκης, οι δυνητικοί ιδιοκτήτες της Mustang Mach-E θα έχουν στη διάθεσή τους επιπλέον επιλογές εξατομίκευσης αλλά και μια πιο ορθολογικά διαρθρωμένη γκάμα εκδόσεων.

Έτσι, πλέον το εξοπλιστικό επίπεδο Premium θα είναι διαθέσιμο τόσο στις πισωκίνητες όσο και στις τετρακίνητες διαμορφώσεις της Mach-E. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο επίπεδο περιλαμβάνει τροχούς 19 ιντσών, αυτόματα φωτιστικά σώματα LED, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα για οδηγό και συνοδηγό και κόκκινες δαγκάνες για τα φρένα. Την εικόνα συμπληρώνουν μαύρες λεπτομέρειες, σοφά τοποθετημένες  στο αμάξωμα ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται και δύο νέες αποχρώσεις για το αμάξωμα, Vapour Blue και Carbonised Grey και ισάριθμα σχέδια για νέες ζάντες.

Εκτός από τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι η Mustang Mach-E έχει αυξήσει τις δυνατότητες ρυμούλκησης τόσο για τις δικίνητες όσο και για τις τετρακίνητες εκδόσεις διαμορφώσεις, με την μπαταρία των 91 kWh, οι οποίες αυξάνουν την σχετική δυνατότητα από 500 κιλά σε 1.500 κιλά.

Πλην αυτών η Ford δεν παραλείπει να σημειώσει την ιδιαίτερη επιτυχία της πορείας της Mustang Mach-E στην Ευρώπη, όπου αναμενόμενα κατά κάποιο τρόπο, η ηλεκτροκίνητη έκδοση έχει υποσκελίσει την συμβατική σε αναλογία 1/8. Ακόμα σημαντικότερο, όπως σημειώνει η Ford είναι το γεγονός ότι το 80% των αγοραστών της Mustang Mach-E στην Ευρώπη αποτελούν για πρώτη φορά πελάτες της «μπλε οβάλ» φίρμας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!