Νέα Doblo και E-Doblo: Μέσα απο μια άλλη οπτική

H Fiat Professional παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα Doblo και E- Doblo, μέσα από τα “μάτια” καινοτόμων επαγγελματιών.

Νέα Doblo και E-Doblo: Μέσα απο μια άλλη οπτική

H Fiat Professional παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα Doblo και E- Doblo, μέσα από τα “μάτια” καινοτόμων επαγγελματιών.

Τα νέα Fiat Professional Doblo και E-Doblo είναι έτοιμα να ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία, με τη Fiat Professional να τα καλωσορίζει με έναν πρωτότυπο τρόπο. Με επίκεντρο τον επαγγελματία και τις έξυπνες ιδέες, η Fiat Professional κάλεσε τρεις επιχειρήσεις να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα τους και να χρησιμοποιήσουν πρώτες τα νέα  Doblo και E-Doblo. Κοινός παρονομαστής των δύο μοντέλων με τα προϊόντα των τριών εταιρειών είναι η μέγιστη αποδοτικότητα, αλλά και η αξιοποίηση των φυσικών πόρων.

Είναι γεγονός ότι, με τη φιλική προς το περιβάλλον φύση των προϊόντων που προσφέρουν οι τρεις εταιρείες που παρουσιάζονται, σε γενικότερο επίπεδο όλοι οι οργανισμοί που παράγουν αγαθά και υπηρεσίες με βασικό άξονα την προστασία του περιβάλλοντος αναζητούν για όλες τις δραστηριότητες τους τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα υποστηρίξει αυτή την ευαισθησία τους. Τα νέα Doblο και E-Doblο καλύπτουν απόλυτα και αυτή τους την ανάγκη χάρη στον τρόπο κατασκευής τους και την αποδοτική τους σχεδίαση, ενώ ειδικότερα το αμιγώς ηλεκτρικό E-Doblo, προσφέρει μεταφορές με μηδενικές εκπομπές ρύπων και θορύβου.

Τα νέα Doblo και Ε-Doblo αποτελούν τη 5η γενιά ενός εξαιρετικά πετυχημένου ονόματος, το οποίο διαχρονικά προσφέρει κορυφαία επίπεδα πρακτικότητας, χωρητικότητας, αλλά και ευελιξίας στην κατηγορία του. Ειδικότερα το νέο Ε-Doblo αποτελεί το τέταρτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο των Fiat / Fiat Professional μετά το νέο 500, το E-Ducato και το E-Scudo. Σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες όλων, τα νέα Doblo/E-Doblo είναι ιδανικά και για τις αστικές συνθήκες. Η επιβατική έκδοση θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη ως 100% ηλεκτρικό όχημα, ενώ η έκδοση Van θα είναι διαθέσιμη και με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται τα νέα Doblo και E-Doblo να είναι διαθέσιμα και στην Ελληνική αγορά, αξιοποιώντας πέρα από τα προηγμένα τους προϊόντικά χαρακτηριστικά και τις μοναδικές υπηρεσίες που διαχρονικά προσφέρει η Fiat Professional.

Oι τρεις καινοτόμες επιχειρήσεις που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτες τα νέα Doblo και E-Doblo είναι οι:

Miomojo

Με βάση το Μπέργκαμο, η Miomojo, είναι μια εταιρεία μόδας, ή οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει τσάντες και αξεσουάρ χρησιμοποιώντας μια σειρά φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, όπως ανακυκλωμένα υφάσματα, vegan δέρματα και οργανικά υλικά. Αναμφίβολα από αυτά ξεχωρίζουν τα προϊόντα που κατασκευάζονται από κάκτο, καλαμπόκι ή ακόμα και από φλούδες μήλων. Ο συνδυασμός των «πράσινων» πρώτων υλών με το κορυφαίο φινίρισμα καθιστούν τη Miomojo ακόμα ένα δείγμα της Ιταλικής καινοτομίας στο πεδίο του design.

Δείτε τη σύντομη παρουσίαση της Miomojo με τα νέα Fiat Professional Doblo και E-Doblo στο παρακάτω video:

Ricehouse

H Ιταλία είναι διάσημη και για την παραγωγή ρυζιού εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, το οποίο αποτελεί την ιδανική πρώτη ύλη για τις περίφημες συνταγές ριζότο. Το 2016 η αρχιτέκτονας Tiziana Monterisi και ο σύζυγος της, Alessio Colombo δημιούργησαν την Ricehouse. Η βασική ιδέα ήταν να αξιοποιήσουν τα παραπροϊόντα από την επεξεργασία ρυζιού έτσι ώστε να δημιουργήσουν οικοδομικά υλικά, τα οποία εκτός από τη φιλικότητα προς το περιβάλλον θα προσφέρουν και υψηλά επίπεδα μόνωσης και αντοχής.

Δείτε τη σύντομη παρουσίαση της Ricehouse με τα νέα Fiat Professional Doblo και E-Doblo στο παρακάτω video:

Fili Pari

Το μάρμαρο έχει αποτελέσει εκλεκτό μέσο για να εκφραστούν καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες ανά τους αιώνες. Δύο νέες επιστήμονες, οι Francesca και Alice όμως είχαν μια απόλυτα καινοτόμα ιδέα για την αξιοποίηση αυτού του υπέροχου υλικού. Για την ακρίβεια την αξιοποίηση όλων εκείνων των κομματιών από μάρμαρο που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις συνηθισμένες χρήσεις. Οι δύο Ιταλίδες μέσω μιας έξυπνης τεχνικής παράγουν από αυτά τα φαινομενικά άχρηστα υλικά υφάσματα, δίνοντας μια νέα ζωή και εφαρμογή στο μάρμαρο. Τα ρούχα που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνική εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά έχουν και ενδιαφέρουσες μηχανικές ιδιότητες, όπως για παράδειγμα είναι εξαιρετικά αδιάβροχα.

Δείτε τη σύντομη παρουσίαση της Fili Pari με τα νέα Fiat Professional Doblο και E-Doblο στο παρακάτω video:

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!