Aston Martin: Ετοιμάζει δύο νέα μοντέλα

Η Aston Martin θα παρουσιάσει την ανανεωμένη εκδοχή της Valhalla, αλλά και δύο νέα μοντέλα στο Pebble Beach Concours d’Elegance 2022.

Aston Martin: Ετοιμάζει δύο νέα μοντέλα

Η Aston Martin θα παρουσιάσει την ανανεωμένη εκδοχή της Valhalla, αλλά και δύο νέα μοντέλα στο Pebble Beach Concours d’Elegance 2022.

Η Aston Martin έχει σπουδαία σχέδια για το Pebble Beach Concours d’Elegance 2022 που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο μήνα. Εκεί σκοπεύει να παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα, ενώ θα δείξει και την εξέλιξη της Valhalla.

Το ένα από αυτά θα είναι «πολύ ιδιαίτερο, εξαιρετικά αποκλειστικό» όπως τονίζει η βρετανική φίρμα, αφού θα είναι σχεδιασμένο για να γιορτάσει τα 10 χρόνια από την έναρξη των υπηρεσιών εξατομίκευσης Q από την Aston Martin.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βρετανική μάρκα θα παρουσιάσει ένα νέο αυτοκίνητο που θα αντλεί έμπνευση από την επιτυχία της στις 24 Ώρες του Le Mans. Άρα, πιθανότατα να είναι η εξέλιξη του περσινού V12 Speedster DBR1, ένα αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ως φόρος τιμής στο αγωνιστικό που κέρδισε το Le Mans το 1959.

Το δεύτερο μοντέλο απευθύνεται σε ειδικό κοινό, πιο κοντά στη μάρκα και η αποκάλυψή του θα γίνει σε κλειστό κύκλο στις 19 Αυγούστου, πριν πάει στο περίπτερο της Aston Martin, εκεί όπου θα είναι διαθέσιμο και πάλι για περιορισμένο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν πρόσκληση.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, αυτό το νέο μοντέλο θα εστιάζει στις επιδόσεις, με παρόμοιο τρόπο που κάνει η νέα DBX707 και η V12 Vantage, επιβεβαιώνοντας με έτσι, ότι θα είναι ένα αυτοκίνητο παραγωγής και όχι ένα… μοναδικό αυτοκίνητο.

Δια της ατόπου απαγωγής… η ανοιχτή εκδοχή της τρέχουσας V12 Vantage δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί και αυτή είναι μια προφανής έλλειψη στη γκάμα, η οποία κάποια στιγμή θα πρέπει να καλυφθεί.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!