Νέος CEO στην McLaren Automotive

Ο Michael Leiters αναλαμβάνει τα ηνία της μάρκας την 1η Ιουλίου.

Νέος CEO στην McLaren Automotive

Ο Michael Leiters αναλαμβάνει τα ηνία της μάρκας την 1η Ιουλίου.

Η McLaren Automotive ανακοίνωσε τον διορισμό του Michael Leiters στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της, από την 1η Ιουλίου 2022. Ο γερμανικής καταγωγής Leiters είναι 50 ετών, κάτοχος διδακτορικού στη μηχανική και κατείχε ανώτερες θέσεις στην Porsche AG και τη Ferrari.

Ο Michael Leiters θα έχει ως βάση το Τεχνολογικό Κέντρο της McLaren και το γειτονικό Κέντρο Παραγωγής στο Surrey της Αγγλίας, όπου κατασκευάζονται στο χέρι όλα τα supercars και hypercars της μάρκας. Το προσωπικό της McLaren αριθμεί 3.000 εργαζόμενους που καλύπτουν όλες τις παγκόσμιες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου του McLaren Composites Technology Centre, που συμβάλλει στην καινοτόμα τεχνολογία του πρωτοποριακού υβριδικού supercar Artura, οι παραδόσεις του οποίου θα αρχίσουν σύντομα.

Η McLaren έχει πλέον περισσότερες από 100 εκθέσεις σε περισσότερες από 40 περιοχές σε όλο τον κόσμο. Παρά την πανδημία, τα αυτοκίνητα της μάρκας εξακολουθούν να έχουν μεγάλη ζήτηση, ιδιαίτερα τα μοντέλα περιορισμένης παραγωγής, με τις εκδόσεις 765LT Coupe, Spider, καθώς και την Ultimate Series Elva να έχουν ήδη εξαντληθεί.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!