Ευκαιρίες εργασίας στη Bentley

Ο κορυφαίος εργοδότης, σύμφωνα με το Top Employers Institute, αναζητά μηχανικούς που θα εργαστούν σε ένα πρωτοποριακό περιβάλλον.

Ευκαιρίες εργασίας στη Bentley

Ο κορυφαίος εργοδότης, σύμφωνα με το Top Employers Institute, αναζητά μηχανικούς που θα εργαστούν σε ένα πρωτοποριακό περιβάλλον.

Η Bentley ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει 100 μηχανικούς καθώς επιταχύνει τη μακροπρόθεσμη στρατηγική Beyond100 και τον εξηλεκτρισμό της. Βασικός πυλώνας της στρατηγικής είναι το Five-in-Five, το σχέδιο της Bentley να λανσάρει ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο κάθε χρόνο, από το 2025, επαναπροσδιορίζοντας τη βιώσιμη πολυτελή κινητικότητα.

Ήδη από σήμερα το www.bentleycareers.com δίνει πληροφορίες και δέχεται αιτήσεις για τους πρώτους 50 μηχανικούς και σταδιακά θα «ανοίξουν» άλλες τόσες. Ενώ οι θέσεις αφορούν πολλούς κλάδους της μηχανικής, της έρευνας και της ανάπτυξης, περίπου το 50% επικεντρώνεται στην ηλεκτροκίνηση, καθώς η Bentley στοχεύει στον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας της, μέσα στα επόμενα οκτώ χρόνια.

Αν και οι θέσεις εργασίας βρίσκονται στα κεντρικά γραφεία της Bentley στο Crewe, η εταιρεία έχει εισαγάγει την υβριδική εργασία, έναν συνδυασμό φυσικής παρουσίας και εξ αποστάσεως εργασίας. Μέσα στα ολοκαίνουργια γραφεία, που κόστισαν στην εταιρεία πολλά εκατομμύρια ευρώ, έχουν προστεθεί ζώνες συνεργασίας για να προωθήσουν την αλληλεπίδραση και καταργήθηκαν τα μεμονωμένα γραφεία ώστε να εξοικονομήσει χώρο και να ενθαρρύνει περισσότερο τη συζήτηση και την ομαδική εργασία.

Η Bentley εστιάζει στην υποστήριξη των συναδέλφων ώστε να γίνουν πιο ευέλικτοι, να μαθαίνουν συνεχώς, να ενεργούν βιώσιμα και να απολαμβάνουν τη δουλειά τους. Η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικά στην εξέλιξη των εργαζομένων της, δίνοντας τους την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε περισσότερες από 30.000 μαθησιακές δραστηριότητες τον περασμένο χρόνο, είτε πρόκειται για ηλεκτρονική μάθηση, εικονικά εργαστήρια ή δραστηριότητες με φυσική παρουσία.

Η έμφαση που δίνει η Bentley στο να γίνει εργοδότης επιλογής αποτελεί βασικό μέρος της στρατηγικής Beyond100 της εταιρείας. Αυτό υποστηρίζεται από την εστίαση στην προσέλκυση ενός ευρέος φάσματος ταλέντων, συμπεριλαμβανομένων ατόμων που δίνουν λύσεις σε προβλήματα και αυτών που δημιουργούν ψηφιακές καινοτομίες, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, με στόχο την επίτευξη μεγαλύτερης ποικιλομορφίας στις διοικητικές θέσεις.

Αυτή η δέσμευση επικυρώθηκε από το Top Employers Institute, το οποίο νωρίτερα εφέτος ανακήρυξε τη Bentley ως «Κορυφαίο εργοδότη» για ενδέκατη συνεχή χρονιά, υπογραμμίζοντας την προσέγγιση της μάρκας στην ευημερία, τις αξίες, την ηθική και την ακεραιότητα των εργαζομένων, παράλληλα με την εστίαση της στην βιωσιμότητα, την ψηφιοποίηση και την ποικιλομορφία.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!