Στο Opel Vivaro-e το βραβείο για το βαν της χρονιάς

Το παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της γερμανικής μάρκας, Michael Lohscheller

Στο Opel Vivaro-e το βραβείο για το βαν της χρονιάς

Το παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της γερμανικής μάρκας, Michael Lohscheller

Το ηλεκτρικό Vivaro-e βραβεύτηκε ως Internationan Van of The Year για το 2021 και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, Michael Lohscheller, παρέλαβε το βραβείο στην έδρα της μάρκας, στο Russelsheim.

«Το νέο Opel Vivaro-e δείχνει τι μπορεί να κάνει ένα αμιγώς ηλεκτρικό, ελαφρύ επαγγελματικό όχημα» δήλωσε ο Lohscheller κατά την παραλαβή του βραβείου, που έλαβε χώρα με αυστηρή τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων. «Το Vivaro-e προσφέρει την ίδια χωρητικότητα για τη μεταφορά φορτίων με οποιαδήποτε άλλη έκδοση του μοντέλου, αλλά με μηδενικούς ρύπους. Το έγκριτο βραβείο ‘International Van of The Year’ το επιβεβαιώνει. Είμαστε χαρούμενοι με το βραβείο και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα αξιότιμα μέλη της επιτροπής για την ψήφο τους».

Δοκιμάζουμε το Mokka-e, το μικρό ηλεκτρικό SUV της Opel

Η Opel προσφέρει το Vivaro-e σε τρία μήκη αμαξώματος – 4,6 μέτρα (S), 4,95 μέτρα (M) και 5,30 μέτρα (L) – και διάφορες εκδόσεις, μεταξύ των οποίων panel van, crew cab και platform cab. Ανάλογα με την έκδοση, το Vivaro-e διαθέτει  χώρο φόρτωσης μέχρι 6,6 m3 και ωφέλιμο φορτίο 1.200 kg.

Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν από δύο μεγέθη μπαταρίας ιόντων λιθίου, ανάλογα με τις ανάγκες τους: με ισχύ 75 kWh για αυτονομία έως 330 km, ή για πιο ήπια χρήση σε καθημερινή βάση, με 50 kWh και αυτονομία έως 230 km, σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP και στις δύο περιπτώσεις.

Διατίθεται μία ευρεία γκάμα συστημάτων υποβοήθησης και προηγμένων τεχνολογιών όπως Head-Up Display, Lane Keep Assist, Drowsiness Alert, Forward Collision Alert, Emergency Braking Assist και μία πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών.

Opel Vivaro-e international van of the year

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!