Mercedes-Maybach S680 By Virgil Abloh μόνο για λίγους

Λίγους μήνες μετά το θάνατο του Abloh κυκλοφορεί το μοντέλο και η σειρά ρούχων που είχε δημιουργήσει.

Mercedes-Maybach S680 By Virgil Abloh μόνο για λίγους

Λίγους μήνες μετά το θάνατο του Abloh κυκλοφορεί το μοντέλο και η σειρά ρούχων που είχε δημιουργήσει.

Παρότι ο σχεδιαστής, αρχιτέκτονας και πολυμαθής Virgil Abloh έφυγε από κοντά μας τον περασμένο Νοέμβριο, η Mercedes θα κυκλοφορήσει την περιορισμένη έκδοση Mercedes-Maybach S680 και τη συλλογή ρούχων «capsule» που είχε δημιουργήσει.

Ο σχεδιαστής πέθανε λίγο πριν την κυκλοφορία του Project Maybach x Virgil Abloh concept, ενός πολυτελούς off-road που σχεδίασε με έμπνευση από το μοντέλο παραγωγής. Η απόχρωση της άμμου της ερήμου από το concept car χρησιμοποιήθηκε στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και στις ζάντες ενώ το πάνω μισό είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα με γυαλιστερό φινίρισμα. Η ίδια χρωματική παλέτα μεταφέρεται και στο εσωτερικό, όπου το λογότυπο Mercedes-Maybach συνδυάζεται με το λογότυπο του Virgil Abloh σε διάφορα σημεία.

Το αυτοκίνητο έχει το infotainment τεχνολογίας MBUX της Mercedes, ενώ οι πελάτες μπορούν να εξατομικεύσουν το μοντέλο σύμφωνα με το γούστο και τις επιθυμίες τους. Κάθε ένα κομμάτι τις περιορισμένης σειρά παραδίδεται με ένα ξύλινο κουτί καλυμμένο από δέρμα Nappa στο χρώμα της άμμου με τα λογότυπα της μάρκας και του Abloh. Μέσα υπάρχει μια μικρογραφία του αυτοκινήτου σε κλίμακα 1/18, δύο κλειδιά και ένα κάλυμμα σχεδιασμένο ειδικά για το μοντέλο, από το οποίο θα κατασκευαστούν μόλις 150 μονάδες.

Επιπλέον υπάρχει η συλλογή ρούχων του Abloh με την ονομασία capsule η οποία κατασκευάστηκε σε  συνεργασία με την εταιρεία του σχεδιαστή, Off White και αποτελείται από βαμβακερά μπλουζάκια στο χρώμα της άμμου, vintage βαμβακερά μπλουζάκια, fleece, καπέλα τύπου μπέιζμπολ και αγωνιστικά γάντια.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!