Οι V8 εκδόσεις της Mercedes AMG GT 63 αναβαθμίστηκαν

Με στόχο την πιο δυναμική οδήγηση και την άνεση, τα αναβαθμισμένα αυτοκίνητα είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία.

Οι V8 εκδόσεις της Mercedes AMG GT 63 αναβαθμίστηκαν

Με στόχο την πιο δυναμική οδήγηση και την άνεση, τα αναβαθμισμένα αυτοκίνητα είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία.

Μετά την ανανέωση των εξακύλινδρων μοντέλων στα μέσα του περυσινού έτους, οι οκτακύλινδρες Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ και Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ αναβαθμίζονται τεχνικά και οπτικά. Στον τεχνικό τομέα, οι τροποποιήσεις αφορούν τις αναρτήσεις, ενώ η αισθητική ανανέωση προσφέρει πολλές επιλογές χρωματισμών και εξατομίκευσης, καθώς και δύο αποκλειστικές εκδόσεις.

Με την πρώτη ματιά, τα ανανεωμένα V8 μοντέλα διαφοροποιούνται με την υιοθέτηση μιας καινούργιας εμπρός μάσκας, που λανσαρίστηκε στο κορυφαίο μοντέλο της σειράς, την GT 63 S E Performance. Τώρα εντάσσεται στη σχεδίαση ολόκληρης της γκάμας του αυτοκινήτου και συνδυάζεται με πιο φαρδιές πλευρικές εισαγωγές αέρα, που είναι στραμμένες προς το κέντρο, με τη ροή αέρα προς τα ψυγεία διαμορφώνεται από τρία κάθετα πτερύγια. Η στάνταρ ανάρτηση AMG Ride Control+, διαθέτει συνεχώς ρυθμιζόμενες βαλβίδες που προσαρμόζουν την απόσβεση για κάθε τροχό μέσα σε λίγα μόνο χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Οι επιλογές εξωτερικού χρωματισμού περιλαμβάνουν τέσσερα χρώματα ματ, τέσσερα μεταλλικά και δύο απλά. Επίσης, υπάρχουν περισσότερες επιλογές για το εσωτερικό και δύο αποκλειστικά φινιρίσματα για τα μοντέλα «Edition». Η έκδοση AMG Special Edition σε πράσινο magno και σκούρο gemstone Manufaktur χρωματισμό, προσφέρει μια συναρπαστική αντίθεση με το AMG Night Package, που περιλαμβάνει εξωτερικά στοιχεία σε γυαλιστερό μαύρο και σκούρο ασημί χρώμα.

Οι ζάντες 21 ιντσών με 5 διπλές ακτίνες τονίζουν την εντυπωσιακή εμφάνιση. Το αεροδυναμικό πακέτο και το εξωτερικό ανθρκονημάτων της AMG είναι διαθέσιμα ως επιλογές για ακόμα μεγαλύτερη εξατομίκευση. Η προαιρετική πανοραμική οροφή αφήνει άφθονο φως στο εσωτερικό, όπου δεσπόζουν τα δίχρωμα σπορ δερμάτινα καθίσματα ή τα προαιρετικά καθίσματα AMG Performance και τα διακοσμητικά στοιχεία σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα ή, κατόπιν παραγγελίας, με ανθρακονήματα. Το προαιρετικό πακέτο των πίσω καθισμάτων περιλαμβάνει μεμονωμένα καθίσματα και εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες του infotainment.

Η ετικέτα Manufaktur αντιπροσωπεύει τον υψηλότερο βαθμό εξατομίκευσης και πολυτέλειας, με επιλεγμένα υλικά που είναι κατά κύριο λόγο επεξεργασμένα στο χέρι. Για το 4θυρο AMG GT, το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει αποκλειστικούς χρωματισμούς και εσωτερικούς χώρους υψηλής ποιότητας. Παραγγελίες για τα νέα μοντέλα μπορούν να πραγματοποιηθούν άμεσα, με βασική τιμή που ξεκινά στη Γερμανία από 158.162,90 ευρώ. Το λανσάρισμά τους θα πραγματοποιηθεί στην Ευρώπη από τον Απρίλιο του 2022.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!