Η Formula 1 από το 2022 στο Μαϊάμι των ΗΠΑ! (video)

Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα στον Πρόεδρο της F1 και τον επικεφαλής του Hard Rock Stadium

Η Formula 1 από το 2022 στο Μαϊάμι των ΗΠΑ! (video)

Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα στον Πρόεδρο της F1 και τον επικεφαλής του Hard Rock Stadium

Λίγες ώρες πριν την εκκίνηση στο Grand Prix της Ίμολα, έπεσαν οι υπογραφές σε ένα σημαντικό deal για τον κορυφαίο θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, Stefano Domenicali, και ο ομόλογός του στο Hard Rock Stadium, Tom Garfinkel, υπέγραψαν το συμβόλαιο για τη διεξαγωγή Grand Prix στο Μαϊάμι από το 2022 και για 10 έτη!

Η πόλη στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ γίνεται η 11η τοποθεσία φιλοξενίας αγώνα της F1 στη χώρα. Είχαν προηγηθεί η Ινδιανάπολη, το Sebring, το Riverside, το Watkins Glen, το Long Beach, το Λας Βέγκας, το Ντιτρόιτ, το Ντάλας, το Φοίνιξ και το Circuit of The Americas στο Austin του Τέξας.

Η χάραξη της πίστας με τις 19 στροφές θα γίνει γύρω από το Hard Rock Stadium στο Miami Gardens, έναν πολυχώρο που φιλοξενεί σημαντικά γεγονότα του αθλητισμού και του θεάματος. «Πιστεύουμε ότι η πίστα θα προσφέρει εντυπωσιακούς αγώνες και μοναδική εμπειρία για τους θεατές», σχολίασε ο Garfinkel. «Οι ΗΠΑ είναι μία σημαντική αγορά για εμάς και ο δεύτερος αγώνας της F1 στη χώρα θα συμβάλλει στη στρατηγική μας», ανέφερε από την πλευρά του ο Domenicali.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα στο καλεντάρι της Formula 1 δεν είναι ακόμη γνωστή, πάντως το φθινόπωρο θα αρχίσει η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!