Μια φανταστική Alfa Romeo Giulia Coupe

Προϊόν δημιουργίας ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή, αυτή η Alfa Romeo Giulia Coupe θα μπορούσε ίσως να σταθεί και στην πραγματικότητα.

Μια φανταστική Alfa Romeo Giulia Coupe

Προϊόν δημιουργίας ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή, αυτή η Alfa Romeo Giulia Coupe θα μπορούσε ίσως να σταθεί και στην πραγματικότητα.

  • Οι φωτογραφίες αυτού του θέματος δεν είναι επίσημες, αλλά ανήκουν σε έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή, τον Maxim Shershnev, ο οποίος δεν έχει σχέση με την //www.motorone.gr/tag/alfa-romeo/” target=”_blank” rel=”noopener”>Alfa Romeo.Ωστόσο, έχει εμπειρία από συνεργασία με άλλες εταιρείες όπως η Volkswagen, Audi, Renault και Marussia.
  • Στόχος του είναι όπως φαίνεται ακολουθώντας τις γραμμές των σύγχρονων //www.motorone.gr/odigoume/dokimes/18091/dokimazoume-tin-alfa-romeo-giulia-sprint-2-0t/” target=”_blank” rel=”noopener”>Giulia και Stelvio να δημιουργήσει μια αναβίωση της Giulia Coupe ως ένα ελκυστικό GT. Δίχως άλλο το αποτέλεσμα μοιάζει τολμηρό, με τα λεπτά φωτιστικά σώματα και τις μεγάλες εισαγωγές εμπρός να δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση, ενώ οι τεράστιοι τροχοί τονίζουν τη σπορ υπόσταση του μοντέλου.
  • Επιμένοντας στις αντιθέσεις ο σχεδιαστής παρουσιάζει ένα μεγάλο επίπεδο καπό, που δένει με τη στρογγυλεμένη οροφή. Το πίσω μέρος θυμίζει τις Alfa Romeo από το παρελθόν, με τα λεπτά επίσης φωτιστικά σώματα να καθιστούν, παρά τον όγκο του αυτοκινήτου, πιο κομψή της κατασκευή. Η τριγωνική εξάτμιση αναμφίβολα κλέβει.
  • Μπορεί αυτό το σχέδιο να μην είναι στα πλάνα της Alfa Romeo, αφού αποτελεί μια δημιουργία ανεξάρτητου σχεδιαστή, αλλά σίγουρα οι φίλοι της ιταλικής φίρμας θα ήθελαν να δούμε κάτι παρόμοιο.
Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!