Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για το αμιγώς ηλεκτρικό Fisker Ocean

Στο περίπτερο της εταιρίας στο Mobile World Congress οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά το μοντέλο από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου.

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για το αμιγώς ηλεκτρικό Fisker Ocean

Στο περίπτερο της εταιρίας στο Mobile World Congress οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά το μοντέλο από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου.

Η Fisker, κατασκευάστρια βιώσιμων ηλεκτρικών οχημάτων και προηγμένων λύσεων κινητικότητας,  θα παρουσιάσει το αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ocean για πρώτη φορά στην Ευρώπη στη διάρκεια του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

Το πενταθέσιο Ocean Sport έχει αυτονομία 400 χιλιομέτρων και αρχική τιμή 41.305 ευρώ. Η κορυφαία έκδοση Fisker Ocean Extreme έχει δύο κινητήρες, τετρακίνηση, τρία προγράμματα οδήγησης και μπορεί να διανύσει 363 χιλιόμετρα με μία φόρτιση.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που θα αποκαλύψω το Fisker Ocean στην Ισπανία και θα παρουσιάσω τον μοναδικό συνδυασμό απόδοσης, αξίας και τεχνολογίας στα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης και στους υποψήφιους ιδιοκτήτες», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Henrik Fisker.

«Η Ευρώπη είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς ετοιμαζόμαστε για την έναρξη της παραγωγής τον Νοέμβριο σε ένα εργοστάσιο ουδέτερου άνθρακα στην Αυστρία», πρόσθεσε. «Σκοπεύουμε να κάνουμε το πιο βιώσιμο όχημα στον κόσμο και να ξεκινήσουμε τις παραδόσεις στην Ευρώπη μέσα στο έτος. Αναμένουμε να πουλάμε 60.000 μονάδες ετησίως στην περιοχή».

Η Fisker αναπτύσσει μια ολοκληρωμένη ευρωπαϊκή στρατηγική. Το 2021, η startup με έδρα το Manhattan Beach της California, απέκτησε ένα γραφείο στο Μόναχο και τώρα κατασκευάζει εκεί την πρώτη της αντιπροσωπεία και σχεδιάζει να επεκταθεί σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η κορυφαία για τον κλάδο εγγύηση της Fisker θα υποστηρίζεται από σέρβις σε όλη την Ευρώπη. Η εταιρεία προσφέρει παραλαβή οχημάτων κατ’ οίκον, ή το Fisker Mobile Service, για τους πελάτες που προτιμούν να έρχονται οι εξειδικευμένοι τεχνικοί σε αυτούς.

Το 2021 η μάρκα δημιούργησε το Fisker Magic Works και επέλεξε την Αγγλία ως έδρα του τμήματος. Εκεί αναπτύσσονται ειδικές εκδόσεις των οχημάτων της παράλληλα με νέα project που συνδυάζουν τη βιωσιμότητα με τη δέσμευση του Henrik Fisker για όμορφο, συναισθηματικό σχεδιασμό.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!