«Κοκκίνισε» όλη η γκάμα της Fiat

H συνεργασία της ιταλικής μάρκας με τον οργανισμό (RED) επεκτείνεται στα μοντέλα Panda και Tipo

«Κοκκίνισε» όλη η γκάμα της Fiat

H συνεργασία της ιταλικής μάρκας με τον οργανισμό (RED) επεκτείνεται στα μοντέλα Panda και Tipo

Ο οργανισμός (RED) στηρίζει τα τελευταία 15 χρόνια τον αγώνα για την αντιμετώπιση των πανδημιών σε όλο τον κόσμο. Η συνεργασία του με τη Fiat έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας σειράς ειδικών εκδόσεων, αλλά και την ενίσχυση της επικοινωνίας των σκοπών του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που ίδρυσαν οι Bono και Bobby Shriver το 2006. Μετά λοιπόν την οικογένεια 500 που είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στην έκδοση (RED), η συνεργασία της Fiat με τον φιλανθρωπικό οργανισμό επεκτείνεται και στα υπόλοιπα μοντέλα της ιταλικής μάρκας. Τα νέα (Panda)RED και (Tipo)RED αναμένεται να αφιχθούν στη χώρα μας μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

Με την παρουσίαση των νέων (Panda)RED και (Tipo)RED, η γκάμα της FIAT γίνεται 100% (RED). Το νέο (Panda)RED βασίζεται στην έκδοση City Cross και πέρα από το κόκκινο χρώμα (θα είναι επίσης διαθέσιμο και σε γκρι και λευκό), ξεχωρίζει χάρη στα λογότυπα της σειράς (RED). Παράλληλα, στο εσωτερικό οι επενδύσεις των καθισμάτων είναι κατασκευασμένες από το πρωτοποριακό SEAQUAL YARN, ένα υψηλής ποιότητας προϊόν από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, 10% του οποίου προέρχεται από πλαστικά που έχουν ανασυρθεί από τη θάλασσα. Το (Panda)RED έρχεται τη στιγμή που το μοντέλο έχει ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια πωλήσεις.

Αντίστοιχα, το (Tipo)RED βασίζεται στην έκδοση CROSS και ξεχωρίζει όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς (RED) από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο αμάξωμα και την καμπίνα των επιβατών. Παράλληλα με την έκδοση Hatchback, διαθέσιμη θα είναι και η έκδοση Tipo Cross Station Wagon, η οποία συνδυάζει ιδανικά το δυναμικό χαρακτήρα των εκδόσεων Cross, με την εξαιρετική ευρυχωρία (550 λίτρα χώρος αποσκευών) και πρακτικότητα της έκδοσης Station Wagon.

Με στόχο την καταπολέμηση των πανδημιών, η FIAT, προσφέρει μια σειρά καινοτόμων χαρακτηριστικών που διατηρούν καθαρή την καμπίνα των επιβατών, όπως: Όλα τα μοντέλα (FIAT)RED εφοδιάζονται με ειδικό φίλτρο ενεργού άνθρακα για το σύστημα κλιματισμού, το οποίο μέσω μιας ειδικής προεργασίας προσφέρει εξουδετέρωση των βακτηρίων σε ποσοστό μεγαλύτερο του 99,9%. Το τιμόνι, τα καθίσματα και όλες οι επιφάνειες με τις οποίες έρχονται συχνά σε επαφή ο οδηγός και οι επιβάτες έχουν ειδική επίστρωση με στόχο την καταπολέμηση των βακτηρίων σε ποσοστό που φτάνει ακόμα και το 99,9%. Το ειδικό πακέτο παράδοσης του νέου αυτοκινήτου στον πελάτη περιλαμβάνει εκτός των άλλων ένα ειδικά σχεδιασμένο δοχείο για απολυμαντικό υγρό και ειδικό κάλυμμα για το κλειδί του αυτοκινήτου.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!