Ακόμη πιο άγριο και ισχυρό GR Yaris ετοίμασε η Toyota!

O μίνι-πύραυλος θα αποκαλυφθεί στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο, στις 14 Ιανουαρίου

Ακόμη πιο άγριο και ισχυρό GR Yaris ετοίμασε η Toyota!

O μίνι-πύραυλος θα αποκαλυφθεί στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο, στις 14 Ιανουαρίου

Σημαντικά νέα ανακοίνωσε η Toyota ενόψει της έκθεσης αυτοκινήτου που θα διεξαχθεί στο Τόκιο από τις 14 έως τις 16 Ιανουαρίου. Η Toyota Gazoo Racing, το παρακλάδι που είναι υπεύθυνο για τις αγωνιστικές δραστηριότητες αλλά και για τα σπορ μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας, θα παρουσιάσει δύο αυτοκίνητα.

Η πρώτη από τις δύο παγκόσμιες πρεμιέρες αφορά μία ακόμη πιο βελτιωμένη έκδοση του Yaris. Όπως φαίνεται στη σκοτεινή φωτογραφία που συνοδεύει το δελτίο Τύπου της Toyota, το νέο GR Yaris διαθέτει ένα ακόμη πιο επιθετικό body kit, με σπόιλερ, εισαγωγή αέρα στο καπό και πίσω μεγάλη αεροτομή. Λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη του τετρακίνητου σουπερμίνι δε δόθηκαν στη δημοσιότητα, όμως αναμένουμε η μέγιστη ισχύς από τον 1.6 turbo να πλησιάζει τους 300 ίππους.

Το δεύτερο μοντέλο είναι το GR GT3 Concept, ένα πρωτότυπο αγωνιστικό. Σε αυτό θα ενσωματώνεται όλη η τεχνογνωσία που έχει κατακτήσει η Toyota Gazoo Racing μέσω από την αγωνιστική της παρουσία σε διάφορες μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο θα βρίσκονται ως εκθέματα το GR010 HYBRID που χάρισε τον τίτλο στην κατηγορία Hypercar του WEC, αλλά και αγωνιστικά από τους θεσμούς SUPER GT, ιαπωνική Super Formula και το πρωτάθλημα ράλλυ της Ιαπωνίας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!