Τα 10 καλύτερα video του Auto Express το 2021

Ποια ήταν τα δέκα δημοφιλέστερα video του Auto Express τη χρονιά που φεύγει, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των συνεργατών μας;

Τα 10 καλύτερα video του Auto Express το 2021

Ποια ήταν τα δέκα δημοφιλέστερα video του Auto Express τη χρονιά που φεύγει, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των συνεργατών μας;

Μεγαλύτερα, καλύτερα και περισσότερα ήταν τα βίντεο που δημιούργησε το Auto Express μέσα στο 2021. Συνολικά έγιναν 74 βίντεο που είχαν σχεδόν 10 εκατομμύρια προβολές το 2021, με χρόνο παρακολούθησης σχεδόν μισό εκατομμύριο ώρες. Ποια ήταν όμως τα πιο αγαπημένα της συντακτικής ομάδας των συνεργατών μας στο Auto Express;

  1. Volkswagen Golf GTI: ποιο είναι το καλύτερο από όλα; Τις τελευταίες πέντε δεκαετίες, το Volkswagen Golf GTI έχει γράψει ιστορία. Και εφέτος, για την 45η επέτειο του εμβληματικού hot hatch, ο Steve Sutcliffe δοκίμασε και τις οκτώ γενιές GTI. Τα αποτελέσματα ήταν ενδιαφέροντα. Το Mk7 ξεχώρισε ως το καλύτερο σε ολόκληρη τη σειρά, ενώ το Mk4, ήταν το λιγότερο αγαπημένο. Ωστόσο, αυτή ήταν μια σπάνια ευκαιρία να συγκεντρωθούν όλα τα Golf GTI για μια πολύ ιδιαίτερη δοκιμή.

  1. Νέο Toyota Aygo X: το μικρό crossover Λέμε αντίο στο Aygo και καλωσορίζουμε το Aygo X. Το μικρό μοντέλο έχει offroad εμφάνιση και νέα αρχιτεκτονική. Το αυξανόμενο κόστος και οι αυστηρότεροι κανονισμοί εκπομπών ρύπων φαίνεται ότι ανάγκασαν πολλούς κατασκευαστές να καταργήσουν τα μικρότερα μοντέλα τους, αλλά η Toyota εξακολουθεί να πιστεύει ότι υπάρχει μέλλον στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης. Ο Yousuf Ashraf παρουσιάζει τη σχεδίαση, την πρακτικότητα και την εσωτερική τεχνολογία του νέου Aygo X.

  1. Porsche 911 GT3 vs 911 TurboS : μια μάχη που δόθηκε στην πίστα

Οι Porsche 911 GT3 και η Turbo S είναι δύο πολύ διαφορετικές, γρήγορες,  εκδοχές της 911. Η Turbo S έχει ωμή, ακατέργαστη δύναμη, τετρακίνηση και εύκολα «καταπίνει» το δρόμο εμπρός της, ενώ η δικίνητη GT3 έχει έναν αιχμηρό, ατμοσφαιρικό εξακύλινδρο κινητήρα και μικρότερο βάρος. Ποια είναι  καλύτερη; Ο Steve Sutcliffe τις οδηγεί στο όριο, ενάντια στο χρονόμετρο, για να το αποκαλύψει.

 

  1. Porsche 911 GT3 vs Lamborghini Huracán EVO RWD: μια επική δοκιμή στο δρόμο και την πίστα

Η νέα Porsche 911 GT3 είναι μία από τις καλύτερες Porsche, για χρήση στο δρόμο, που κατασκευάστηκαν ποτέ. Είναι όμως σε θέση να ξεπεράσει μια από τις πιο ανταγωνιστικές Lamborghini της σύγχρονης ιστορίας, τη ​​Huracán EVO RWD των 610 ίππων; Ο Steve Sutcliffe οδηγεί τα δύο supercars τόσο σε μερικούς από τους καλύτερους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου, όσο και στην πίστα.

 

  1. CitroenC5 X : Μια πρώτη ματιά

Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Citroen C5 X, ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει την άνεση του sedan, με τους χώρους ενός station wagon και το ύψος ενός SUV. Και παρά την μπερδεμένη ταυτότητα του, βοηθά τη μάρκα να επιστρέψει στα μεγάλα μοντέλα, όπως το CX και το C6. Ας δούμε τις λεπτομέρειες του C5 X.

 

  1. Toyota Hilux 2021 : πρώτη οδηγική παρουσίαση

Η Toyota ανανέωσε το pickup Hilux το 2021. Πέρα από το νέο στυλ και βελτιωμένη τεχνολογία infotainment, η μάρκα εφοδίασε το Hilux με έναν ισχυρό πετρελαιοκινητήρα 2,8 λίτρων. Αρκεί όμως για να φτάσει το Hilux στην κορυφή της κατηγορίας; Το ανακαλύπτουμε σε αυτήν τη γρήγορη παρουσίαση του.

 

  1. BMW M3 Competition vs Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio: Μάχη εντός της πίστας

Η ολοκαίνουργια M3 αντιμετωπίζει τη λαμπρή Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio στην πίστα Llandow. Ποιο από αυτά τα εκπληκτικά αυτοκίνητα των 500+ ίππων θα κερδίσει; Ο Steve Sutcliffe βγάζει την ετυμηγορία.

 

  1. Hyundai i20 N εναντίον Hyundai i30 N: εντός πίστας

Το νέο Hyundai i20 N αντιμετωπίζει το μεγάλο αδερφό του, i30 N. Το i30 N έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα 78 ίππων έναντι του νεοφερμένου i20 N, καθώς και ένα νέο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, αλλά είναι κατά 315 κιλά βαρύτερο. Ο Steve Sutcliffe τα οδηγεί στο όριο τους, για να μάθουμε ποιο είναι τελικά το γρηγορότερο.

 

  1. BMW M4 Competition vs Porsche Cayman GT4: αναμέτρηση στην πίστα

Η M4 Competition έχει ήδη αποδείξει ότι είναι ένα από τα πιο ικανά σπορ coupe, με έναν εκρηκτικό εξακύλινδρο κινητήρα και ισορροπημένο πλαίσιο. Είναι όμως γρηγορότερη από την Porsche Cayman GT4, με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο, κιβώτιο ταχυτήτων PDK διπλού συμπλέκτη και πολύ μικρότερο βάρος; Η απάντηση στο βίντεο.

 

  1. Νέο Range Rover 2022: πρώτη γνωριμία

Το ολοκαίνουργιο Range Rover πέμπτης γενιάς μπορεί να μοιάζει εξωτερικά με το απερχόμενο μοντέλο, αλλά όπως θα διαπιστώσετε στην παρουσίαση, ουσιαστικά έχει πολλές διαφορές. Θα υπάρχουν δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις με βενζινοκινητήρα 3,0 λίτρων straight-six, με έως 510 ίππους και η επιλογή μιας έκδοσης ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, με εξακύλινδρο 3λιτρο κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου. Στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται ένας twin-turbo V8 κινητήρας βενζίνης, 4,4 λίτρων με ισχύ 530 ίππων, ενώ από το 2024 η γκάμα θα εμπλουτιστεί με ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!