Θυμάστε την MG; Αύξησε κατά 383% τις πωλήσεις της στην Μ. Βρετανία το Νοέμβριο

Καθώς αναμένεται το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό ZS EV στις εκθέσεις, η εταιρεία σημειώνει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ

Θυμάστε την MG; Αύξησε κατά 383% τις πωλήσεις της στην Μ. Βρετανία το Νοέμβριο

Καθώς αναμένεται το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό ZS EV στις εκθέσεις, η εταιρεία σημειώνει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ

Η MG Motor Μ. Βρετανίας σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων τον Νοέμβριο, καταγράφοντας αύξηση κατά 383,1% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020. Παράλληλα, το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό, ZS EV φθάνει στο δίκτυο αντιπροσώπων της μάρκας, η οποία ανήκει πλέον στην κινέζικη SAIC Motor. Η MG εδραίωσε τη θέση της ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη mainstream μάρκα αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο με 4.184 πωλήσεις. Επιπλέον, το MG ZS βρέθηκε το Νοέμβριο στην 6η θέση των μοντέλων με τις περισσότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, πίσω μόνο από τα ΜΙΝΙ, Corsa, Tesla Model 3, Tucson και Focus!

Οι πωλήσεις της εταιρείας τους τελευταίους 12 μήνες έχουν αυξηθεί κατά 73,4% σε ετήσια βάση, με την εταιρεία να αναμένεται να ξεπεράσει τον στόχο των 30.000 πωλήσεων μέσα στο 2021. Έχει την υψηλότερη αύξηση πωλήσεων από οποιαδήποτε άλλη μάρκα μεταξύ των 27 κύριων κατασκευαστών αυτοκινήτων στη χώρα.

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλεται στα plug-in μοντέλα της μάρκας, με την MG να έχει τον υψηλότερο αριθμό BEV οχημάτων από οποιονδήποτε κατασκευαστή που διαθέτει ένα μείγμα συμβατικών και εξηλεκτρισμένων αυτοκινήτων. Μεγάλο ρόλο όμως έπαιξε και το δίκτυο αντιπροσώπων της MG, το οποίο αναπτύσσεται ραγδαία με πάνω από 40 νέα σημεία πώλησης, μέσα στο 2021.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της MG Motor UK, Guy Pigounakis, δήλωσε: «Ο Νοέμβριος του 2021 σηματοδότησε ένα εκπληκτικό σύνολο νέων ρεκόρ για την MG Motor UK. Οι πωλήσεις μας στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα είναι μεγάλες, χάρη στην εκτόξευση της ζήτησης για τα νέα ZS και MG5. Διαθέτουμε επίσης ένα αφοσιωμένο και ενθουσιώδες δίκτυο αντιπροσώπων και μπορέσαμε να παρέχουμε τα σωστά αυτοκίνητα τη σωστή στιγμή. Αυτό είναι ένα βασικό μέρος της δέσμευσής μας για μακροπρόθεσμη, βιώσιμη ανάπτυξη και θα ακολουθήσουν συναρπαστικές εξελίξεις τους επόμενους μήνες».

Η MG προσφέρει αυτή τη στιγμή έξι μοντέλα στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων τριών που φορτίζονται από εξωτερική πηγή: του νέου MG ZS EV, του νέου MG5 EV και του MG HS Plug-in Hybrid. Όλα υποστηρίζονται από πλήρη εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!