Το νέο Kia Niro λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση

Με ένα επίσημο teaser η Kia επιβεβαιώνει την παρουσίαση του νέου Niro, που θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου

Το νέο Kia Niro λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση

Με ένα επίσημο teaser η Kia επιβεβαιώνει την παρουσίαση του νέου Niro, που θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες και ένα μικρό βίντεο με τη μορφή teaser, που αφορούν τη δεύτερη γενιά του Niro, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στις 25 Νοεμβρίου. Σχεδιαστικά αντλεί έμπνευση από το πρωτότυπο Habiro, με το νέο μικρομεσαίο crossover της Kia να αναμένεται στην αγορά μέσα στο 2023.

Όπως και το concept που είδαμε στην έκθεση της Νέας Υόρκης το 2019, έτσι και το νέο Niro θα διαθέτει φώτα που θα είναι τοποθετημένα πιο χαμηλά στο εμπρός προφυλακτήρα, ενώ το καπό θα έχει εντελώς νέα σχεδίαση, που θα αγκαλιάζει τους εμπρός προφυλακτήρες. Επίσης, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, τα πίσω φωτιστικά σώματα έχουν διαφορετική σχεδίαση, κάθετη αντί για οριζόντια που είχαν στο μοντέλο πρώτης γενιάς, ενώ τώρα είναι τοποθετημένα στην τρίτη κολώνα και ανεβαίνουν μέχρι την οροφή.

Το νέο Kia Niro θα είναι διαθέσιμο σε υβριδικές εκδόσεις, Plug-in Hybrid και αμιγώς ηλεκτρικές. Αναμένεται επίσης να δανείζεται στοιχεία από το άλλο, μεγαλύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της κορεατικής φίρμας, το EV6. Αυτά θα αφορούν και στο εσωτερικό του, το οποίο θα διαθέτει το πιο πρόσφατο σύστημα πολυμέσων, ενώ θα υιοθετεί και τη σχεδιαστική φιλοσοφία από το μεγάλο αφελφό μοντέλο.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!