Μαθήματα drift στον πάγο από την Mercedes-AMG

Η χειμερινή σεζόν για την ακαδημία με έδρα το Arjeplog της Σουηδίας αρχίζει τον Ιανουάριο

Μαθήματα drift στον πάγο από την Mercedes-AMG

Η χειμερινή σεζόν για την ακαδημία με έδρα το Arjeplog της Σουηδίας αρχίζει τον Ιανουάριο

Μία παγωμένη λίμνη, έκτασης 337.000 τ.μ. στο Arjeplog της Σουηδίας, κοντά στον Αρκτικό Κύκλο, έχει στη διάθεσή της η Mercedes-AMG. Όπως κάθε χειμώνα, έτσι και φέτος η AMG Driving Academy περιμένει όσους θέλουν να μυηθούν στα μυστικά της οδήγησης σε παγωμένες και χιονισμένες επιφάνειες. Τα μαθήματα θα αρχίσουν τον Ιανουάριο του 2022, με αρκετά διαφορετικά προγράμματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη αλλά και κάθε επίπεδο: από τον αρχάριο έως τον έμπειρο στην αγωνιστική οδήγηση.

Το προσωπικό της ακαδημίας της AMG αποτελείται από έμπειρους εκπαιδευτές αλλά και οδηγούς αγώνων, πρεσβευτές της σπορ μάρκας, οι οποίοι παρέχουν συμβουλές και διδάσκουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου όσο χαμηλά και αν είναι τα επίπεδα πρόσφυσης. Ανάμεσα στους πρεσβευτές της Mercedes-AMG είναι ο οδηγός του safety car της Formula 1, Bernd Maylander και οι Maro Engel, ο πέντε φορές πρωταθλητής του DTM, Bernd Schneider, ο Karl Wendlinger κ.α.

Η γκάμα των μοντέλων της AMG περιλαμβάνει την A 45 S 4MATIC+ με τους 421 ίππους, την CLA 45 S 4MATIC+, την C 63 S Coupe και την GT 63 S 4MATIC+ 4 Door Coupe που διαθέτει λειτουργία Drift Mode. Μάλιστα στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και διαγωνισμός drift, ενώ οι… καλύτεροι μαθητές θα διαγωνιστούν στο “Race of Champs” για την τελική νίκη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα και να δηλώσουν συμμετοχή στο www.amg-experiences.com/en

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!