Παράδοση των Mercedes-AMG στο ανάλογο περιβάλλον

Ένας εντυπωσιακός χώρος περιμένει τους ιδιοκτήτες των σπορ μοντέλων, στο Affalterbach

Παράδοση των Mercedes-AMG στο ανάλογο περιβάλλον

Ένας εντυπωσιακός χώρος περιμένει τους ιδιοκτήτες των σπορ μοντέλων, στο Affalterbach

Το νέο χώρο παράδοσης των νέων AMG στους ιδιοκτήτες τους, εγκαινίασε η Mercedes-Benz. Βρίσκεται στο Affalterbach, την έδρα της Mercedes-AMG και η κατασκευή της έγινε στο πλαίσιο ενίσχυσης της εμπειρίας απόκτησης ενός σπορ μοντέλου. Η αναδιάρθρωση της Mercedes-Benz προβλέπει την ενίσχυση των brands, με την AMG να αποκτά τα δικά της σημεία πώλησης. Ήδη υπάρχουν έξι διεθνώς, με το τελευταίο να έχει ανοίξει στη Σεούλ της Κορέας. Τα υπόλοιπα πέντε βρίσκονται στο Gdansk της Πολωνίας, στο Πεκίνο, στη Σαγκάη,  στο Σίδνεϊ και στο Τόκιο.

Οι εγκαταστάσεις είναι συνολικής έκτασης 700 τ.μ., με εντυπωσιακούς χώρους που τονίζουν τον πολυτελή και σπορ χαρακτήρα της μάρκας. Στο εσωτερικό υπάρχει το ‘Paddock Club’ όπου εκτίθενται τα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, όπως η Mercedes-AMG GT Black Series. Στο ‘Business Lounge’, το δεύτερο χώρο, μπορούν να παραδοθούν ταυτόχρονα έως τρία αυτοκίνητα. Οι ιδιοκτήτες τους έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το πρόγραμμα της ημέρας: να γευματίσουν στο AMG Private Lounge, να δουν από κοντά την υπόλοιπη γκάμα στο AMG Showroom ή ακόμη και να ξεναγηθούν στο εργοστάσιο κινητήρων της AMG. Προς το παρόν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η παράδοση γίνεται μόνο σε κατοίκους της Γερμανίας.

H Mercedes-AMG έχει ήδη αρχίσει τον… εξηλεκτρισμό της. Καταρχάς με την Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE, ένα τετράθυρο plug-in υβριδικό sedan, το οποίο συνοδεύεται από τον τίτλο του ισχυρότερου αυτοκινήτου παραγωγής από το Affalterbach. Το υβριδικό του σύστημα αποδίδει συνδυαστικά 843 ίππους και περισσότερα από 1.400 Nm ροπής! Δίπλα της, η EQS 53 4MATIC+, η σπορ έκδοση της ηλεκτρικής λιμουζίνας της Mercedes-Benz. Με δύο ηλεκτροκινητήρες, εξελιγμένους αποκλειστικά από την AMG, να αποδίδουν συνδυαστικά 761 ίππoυς και 1.020 Nm ροπής! Και βέβαια σύντομα θα αποκαλυφθεί το υβριδικό hypercar Mercedes-AMG One, ό,τι πιο κοντινό σε μονοθέσιο της F1 και με άδεια κυκλοφορίας στους δημόσιους δρόμους.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!