Ακαδημία οδήγησης στον πάγο από την Jaguar Land Rover (video)

Όπως κάθε χειμώνα, έτσι και φέτος παραδίδονται μαθήματα οδήγησης στη βόρεια Σουηδία

Ακαδημία οδήγησης στον πάγο από την Jaguar Land Rover (video)

Όπως κάθε χειμώνα, έτσι και φέτος παραδίδονται μαθήματα οδήγησης στη βόρεια Σουηδία

Το Arjeplog στη βόρεια Σουηδία, πλησίον του Αρκτικού Κύκλου, αποτελεί δημοφιλές πεδίο δοκιμών για τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Εκεί βρίσκεται και η ακαδημία της Jaguar Land Rover, προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους την εμπειρία οδήγησης σε παγωμένες επιφάνειες.

Με διαθέσιμη περίοδο από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2022, η Jaguar Land Rover διοργανώνει μαθήματα οδήγησης από εκπαιδευτές, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 2, 3 ή 4 διανυκτερεύσεις. Προσφέρονται μαθήματα οδήγησης με τα Land Rover Defender, Range Rover Velar, Jaguar F-TYPE, Jaguar F-PACE και την ηλεκτρική Jaguar I-PACE.

Το πρόγραμμα συνδυάζεται με επίσκεψη στο κέντρο δοκιμών σε χαμηλές θερμοκρασίες της Jaguar Land Rover, από το οποίο περνούν όλα τα νέα μοντέλα πριν πάρουν το «ΟΚ» για την έναρξη παραγωγής. Στους συνοδούς όσων κάνουν μαθήματα οδήγησης προσφέρονται καθημερινές δραστηριότητες, όπως βόλτες με έλκηθρα που οδηγούν χάσκι αλλά και σαφάρι με snowmobile.

Οι τιμές αρχίζουν από περίπου 3.000 ευρώ ανά άτομο, χωρίς να περιλαμβάνεται το κόστος των πτήσεων και η ασφαλιστική κάλυψη. Όπως ενημερώνει η Jaguar Land Rover, τηρούνται όλα τα μέτρα για την προστασία από την Covid-19.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!