Η Toyota Gazoo Racing σχεδιάζει να βρεθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο για το 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Makuhari Messe (στην πόλη Chiba της Ιαπωνίας) για τρεις ημέρες από τις 10 έως τις 12 Ιανουαρίου 2025.
Ο πρόεδρος Akio Toyoda, γνωστός και ως Master Driver Morizo, θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 9:30 π.μ. στις 10 Ιανουαρίου με κύριο θέμα “Car-making at Nürburgring”.
Η Toyota Gazoo Racing θα βρίσκεται μαζί με την Daihatsu Motor Co., Ltd., στο North Hall της Makuhari Messe.
Το περίπτερο της Toyota Gazoo Racing θα περιλαμβάνει την έκθεση “LAND CRUISER BASE” για την προώθηση του Toyota Land Cruiser, ενώ θα παρουσιάζει και όλες τις μορφές εξατομίκευσης η οποία μέχρι τώρα γινόταν ξεχωριστά από την Toyota Auto Body Co., Ltd. Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της εκδήλωσης, η εταιρεία σχεδιάζει να διοργανώσει ομιλίες με διάφορες προσωπικότητες, καθώς και υπαίθριες επιδείξεις οχημάτων.
Η κύρια θεματική όμως στο περίπτερο της Toyota θα περιλαμβάνει οχήματα που σχετίζονται με τους αγώνες στο Nurburgring, το οποίο είναι γνωστό ως η πιο σκληρή πίστα δρόμου στον κόσμο και το σημείο εκκίνησης της TGR και της Morizo. Ο Morizo και ο τότε Master Driver της Toyota Hiromu Naruse, ο οποίος ήταν και μέντορας του Morizo, συμμετείχαν στον 24ωρο αγώνα αντοχής του Nürburgring για πρώτη φορά το 2007.
Στην ομάδα που ανέλαβε την πρόκληση, οι υπάλληλοι της Toyota χρησίμευσαν ως οδηγοί και μηχανικοί, ενώ το όχημα με το οποίο αγωνίστηκαν ήταν ένα τροποποιημένο μεταχειρισμένο Toyota Altezza.
H TGR σχεδιάζει να εκθέσει, μεταξύ άλλων αυτοκινήτων, το Toyota Altezza #109(2007 NUR 24h)που χρησιμοποιήθηκε από εκείνη την πρώτη ομάδα καθώς και το εκπαιδευτικό αυτοκίνητο Toyota Supra (NUR) που χρησίμευσε τότε ως εκπαιδευτικό όχημα του Morizo στο Nürburgring.