Home cinema μέσα στις Bentley

Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας περιλαμβάνει αφαιρούμενες οθόνες 10 ιντσών

Home cinema μέσα στις Bentley

Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας περιλαμβάνει αφαιρούμενες οθόνες 10 ιντσών

Διαθέσιμο στην Flying Spur και την Bentayga – το πρώτο της SUV – καθιστά η Bentley το νέο σύστημα ψυχαγωγίας (Rear Entertainment system). Κύριο χαρακτηριστικό είναι οι δύο οθόνες υψηλής ανάλυσης που τοποθετούνται στο πίσω μέρος των εμπρός καθισμάτων.

Το σύστημα διαθέτει την τελευταία τεχνολογία στον τομέα της συνδεσιμότητας, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με το ηχοσύστημα υψηλής απόδοσης Naim. Μάλιστα οι επιβάτες των μοντέλων της Bentley θα μπορούν να «φέρνουν» περιεχόμενο από τις προσωπικές τους συσκευές (smartphone, laptop, tablet) και να το προβάλλουν στο Rear Entertainment system της Bentley, χωρίς να απαιτείται σύνδεση με καλώδια.

Οι δύο οθόνης υψηλής ανάλυσης έχουν διαγώνιο 10,1 ίντσες και «κουμπώνουν» στο πίσω μέρος των προσκέφαλων των εμπρός καθισμάτων. Έχουν ανάλυση 1.920×1.080 pixels και μπορούν να αφαιρεθούν όταν δεν υπάρχουν επιβάτες στα πίσω καθίσματα.

Ο ήχος από το Bentley Rear Entertainment μεταδίδεται μέσω σύνδεσης Bluetooth, είτε στα ακουστικά που προσφέρει το σύστημα είτε στα προσωπικά των επιβατών.

Εναλλακτικά, ο ήχος μπορεί να κατευθύνεται απευθείας στο ηχοσύστημα Naim των Flying Spur και Bentayga, το οποίο είναι ισχύος έως 2.200 Watt. Η τεχνολογία θα είναι πάντα… επίκαιρη, μέσω ανανέωσης του λογισμικού εξ αποστάσεως (Over-The-Air).

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!