Ιδιοκτήτη αναζητούν 5 Bentley που πήγαν στους Άραβες αλλά δεν τις χρησιμοποίησαν!

Κατασκευασμένες το 2015, οι πέντε Mulsanne Grand Limousine by Mulliner ήταν ειδική παραγγελία και πλέον είναι οι μοναδικές μη μεταχειρισμένες που υπάρχουν προς πώληση

Ιδιοκτήτη αναζητούν 5 Bentley που πήγαν στους Άραβες αλλά δεν τις χρησιμοποίησαν!

Κατασκευασμένες το 2015, οι πέντε Mulsanne Grand Limousine by Mulliner ήταν ειδική παραγγελία και πλέον είναι οι μοναδικές μη μεταχειρισμένες που υπάρχουν προς πώληση

Η Bentley προσφέρει στους πελάτες της μια τελευταία ευκαιρία να αγοράσουν ένα ιστορικό μοντέλο της βρετανικής μάρκας, τη Mulsanne Grand Limousine by Mulliner. Τα πέντε αυτοκίνητα κατασκευάστηκαν εξ ολοκλήρου στο χέρι από τον Mulliner το 2015 και στάλθηκαν στον προορισμό τους, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν, ούτε καν έβγαλαν πινακίδες. Με την παραγωγή της Mulsanne να έχει σταματήσει πέρυσι, αυτά τα μοντέλα είναι πλέον η μοναδική  ευκαιρία για τους πελάτες να αποκτήσουν ένα τέτοιο ολοκαίνουριο αυτοκίνητο.

Οι Mulsanne Grand Limousine by Mulliner έχουν κατά 1 μέτρο μεγαλύτερο μήκος και διαθέτουν μια υπερυψωμένη οροφή για να προσφέρουν επιπλέον 79 χιλιοστά “αέρα” στους πίσω επιβάτες. Τα συγκεκριμένα πέντε αυτοκίνητ αβγήκαν πρόσφατα στην αγορά από τον αντιπρόσωπο της Bentley στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με δυνατότητα παράδοσης οπουδήποτε στον κόσμο.

Η Mulsanne Grand Limousine by Mulliner σχεδιάστηκε για να καλύψει την ανάγκη για τέσσερις θέσεις επιβατών με την ίδια άνεση. Η διαρρύθμισή είναι εμπνευσμένη από τα πολυτελή ιδιωτικά αεροπλάνα, περιλαμβάνει δύο καθίσματα που βλέπουν πίσω, επιτρέποντας στους επιβάτες να μιλούν πρόσωπο με πρόσωπο. Δίνοντας έμφαση στην πραγματικά πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία, ένα ψυγείο μπουκαλιών με κρυστάλλινα ποτήρια σαμπάνιας βρίσκεται ανάμεσα στα καθίσματα που έχουν εμπρός προσανατολισμό και ένα ντουλάπι ποτών με κρυστάλλινα χαμηλά ποτήρια βρίσκεται ανάμεσα στα καθίσματα που κοιτούν προς το πίσω μέρος. Τα ξύλινα πτυσσόμενα τραπεζάκια επιτρέπουν στους επιβάτες να εργάζονται άνετα εν κινήσει και έχουν βάση στερέωσης και φόρτισης για iPad.

Ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (HVAC) σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την εταιρία ειδικά για τη Mulsanne Grand Limousine και παρέχει στον καθένα από τους τέσσερις πίσω επιβάτες τον έλεγχο του δικού του μικροκλίματος, χωρίς να επηρεάζει τους υπόλοιπους. Μεταξύ των πολλών, ειδικά κατασκευασμένων ψηφιακών χαρακτηριστικών, οι λιμουζίνες είναι εξοπλισμένες με σύστημα ενδοεπικοινωνίας για επικοινωνία με τον οδηγό, ενώ υπάρχει γυάλινο διαχωριστικό από τα εμπρός καθίσματα κατασκευασμένο από «έξυπνο γυαλί» που για πρώτη  φορά εφαρμόστηκε σε Bentley. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ολόκληρο το διαχωριστικό μπορεί να αλλάξει από διαφανές σε αδιαφανές, για πλήρη ιδιωτικότητα.

Το μοντέλο χρησιμοποιεί σασί και ανάρτηση που ανασχεδιάστηκαν ειδικά από την Bentley. Η ισχύς παρέχεται από τον κινητήρα 6¾ λίτρων, twin turbo V8 με 512 ίππους και 1.020 Nm ροπής. Οι τροχοί 21 ιντσών έχουν υποστεί επεξεργασία ώστε να ταιριάζουν με την εξωτερική βαφή του αυτοκινήτου, ενώ ακόμη και το σήμα του αυτοκινήτου είναι ειδικά κατασκευασμένο και έχει χαραγμένο πάνω το «Coachbuilt by Mulliner».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!