Luminosa Bogliolo, η νέα πρέσβειρα της Lancia

Η πρωταθλήτρια των 100 μέτρων με εμπόδια, εκπροσωπεί την Ιταλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Luminosa Bogliolo, η νέα πρέσβειρα της Lancia

Η πρωταθλήτρια των 100 μέτρων με εμπόδια, εκπροσωπεί την Ιταλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Τη νέα της πρέσβειρα παρουσίασε η Lancia, η οποία ετοιμάζει την επιστροφή της στην ευρωπαϊκή αγορά. Πρόκειται για την Luminosa Bogliolo, τετράκις πρωταθλήτρια Ιταλίας στα 100 μέτρα με εμπόδια, η οποία συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Η Lancia Ypsilon ήταν πάντα σημείο αναφοράς για τις γυναίκες, τόσο που στην Ιταλία αντιπροσωπεύουν το 62% των αγοραστών», δήλωσε ο Luca Napolitano, CEO της Lancia. «Μαζί με τη Luminosa Bogliolo, σκοπεύουμε να προωθήσουμε μια ιταλική αθλητική αρτιότητα, έτοιμη να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τη μάρκα μας αυτό τον καιρό. Δυο διαφορετικές ιστορίες που ενώνουν οι κοινές αξίες του πάθους, της κομψότητας, της ιταλικής κουλτούρας και των νέων «εμποδίων» που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, με δέσμευση, αποφασιστικότητα και ταλέντο. Τα εμπόδια είναι το αποτέλεσμα μιας ισορροπίας μεταξύ στυλ, ταχύτητας και κομψότητας, των χαρακτηριστικών της μάρκας και των αυτοκινήτων μας από το 1906».

Η 26χρονη Bogliolo ήρθε στον στίβο μετά από μεγάλη εμπειρία σε άλλα σπορ και ξεχώρισε γρήγορα: Κέρδισε το ιταλικό πρωτάθλημα 4 φορές στα 100 μέτρα με εμπόδια, κέρδισε χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2018, περισσότερα χρυσά στο Universiade και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο του 2019, ψηφίστηκε Αθλήτρια της χρονιάς το 2020 από την Ιταλική Ομοσπονδίας Στίβου (FIDAL) και πήρε ένα ακόμη χρυσό στο Diamond League, ασημένιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2021 και έχει εκπροσωπήσει την Ιταλία 10 φορές σε διεθνείς αγώνες στίβου.

Δίπλα της είναι η Lancia Ypsilon, το μοδάτο αυτοκίνητο πόλης με περισσότερες από 3 εκατομμύρια πωλήσεις στην 35χρονη ιστορία της, κυρίως σε γυναίκες. Η τελευταία έκδοση της, Ypsilon Hybrid EcoChic, εξοπλισμένη με έναν 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1 λίτρου Firefly, με 70 ίππους, σε συνδυασμό με έναν 12βολτο ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία λιθίου, έχει στόχο τη μείωση της κατανάλωσης ορυκτών καυσίμων και των εκπομπών CO2. Άλλωστε, η Lancia στοχεύει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, όπου η τεχνολογία είναι στην υπηρεσία του περιβάλλοντος και η ομορφιά είναι ο πραγματικός «κινητήρας» της αλλαγής.

Η Lancia Ypsilon Hybrid και η Luminosa Bogliolo είναι τώρα έτοιμες να αντιμετωπιστούν μαζί  αυτή τη νέα πρόκληση.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!