Εξατομικευμένη ψυχαγωγία στις Mercedes-Benz C-Class και GLC

Οι Mercedes-Benz C-Class και GLC αποκτούν τη νέα γενιά του συστήματος infotainment MBUX, με δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών, νέα χρώματα και εσωτερικό απαλλαγμένο από δέρμα.

Εξατομικευμένη ψυχαγωγία στις Mercedes-Benz C-Class και GLC

Οι Mercedes-Benz C-Class και GLC αποκτούν τη νέα γενιά του συστήματος infotainment MBUX, με δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών, νέα χρώματα και εσωτερικό απαλλαγμένο από δέρμα.

Τα best seller μοντέλα της Mercedes-Benz, οι C-Class και GLC, γίνονται ακόμα πιο έξυπνα και εξατομικευμένα, καθώς διαθέτουν πλέον το τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) με γρήγορη μετάδοση δεδομένων 5G, προσφέροντας ένα διαδραστικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας.

Επιπλέον, οι λειτουργίες ευκολίας μπορούν να προσαρμόζονται αυτόματα στις προσωπικές προτιμήσεις χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη. Παράλληλα, οι Mercedes-Benz C-Class και GLC διατίθενται πλέον και σε χρώμα Manufaktur alpine grey uni, ενώ η GLC προσθέτει στην παλέτα της και το verde silver metallic. Για πρώτη φορά διατίθεται επίσης ένα τιμόνι χωρίς δέρμα, καθιστώντας το εσωτερικό χωρίς καθόλου δέρμα, κατόπιν αιτήματος.

Το νέο σύστημα infotainment MBUX επιτρέπει την εγκατάσταση εξωτερικών εφαρμογών. Σε συνδυασμό με το πακέτο ψυχαγωγίας MBUX Entertainment Package Plus, αυτό προσδίδει ένα νέο επίπεδο ψηφιακής εμπειρίας με εφαρμογές video streaming, τηλεδιασκέψεων, παιχνίδια, προγραμματισμό ταξιδιών, πλατφόρμα γνώσεων και πολλά άλλα. Οι εφαρμογές μπορούν να μεταφορτωθούν over the air από το Mercedes me Store.

Το πακέτο ψυχαγωγίας MBUX Entertainment Package Plus αποτελεί μέρος του προαιρετικού πακέτου Premium Plus. Περιλαμβάνει διαδικτυακό ραδιόφωνο, ροή μουσικής, ροή βίντεο και ένα πακέτο δεδομένων από επιλεγμένο πάροχο. Η γκάμα στο Mercedes me App Store θα διευρύνεται σταδιακά.

Είναι επίσης εφικτή η δημιουργία εξατομικευμένων ακολουθιών εντολών. Πολλές λειτουργίες και συνθήκες μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους. Για παράδειγμα, εάν η εσωτερική θερμοκρασία είναι κάτω από 12 βαθμούς Κελσίου, θα πρέπει να ενεργοποιηθεί η θέρμανση των καθισμάτων και ο φωτισμός περιβάλλοντος να ρυθμιστεί σε ζεστό πορτοκαλί χρώμα.

Mercedes-Benz C-Class

Το σύστημα ήχου surround Burmester 3D με Dolby Atmos, που περιλαμβάνεται στο πακέτο Premium Plus, εξασφαλίζει απαράμιλλη πολυδιάστατη μουσική απόλαυση. Χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη, το MBUX επιτρέπει την εξατομίκευση με αυτοματοποιημένες λειτουργίες ευκολίας.

Ένα ψηφιακό κλειδί είναι πλέον διαθέσιμο και για τις GLC Coupe και SUV. Αυτό, επιτρέπει στον οδηγό να κλειδώνει, να ξεκλειδώνει και να εκκινεί με ευκολία το όχημα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να έχει μαζί του μια συμβατή συσκευή. Η κοινή χρήση κλειδιού είναι εφικτή με έως και 16 άτομα. Η προεγκατάσταση για το ψηφιακό κλειδί οχήματος αποτελεί μέρος του Keyless-Go, στις αγορές όπου είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες Mercedes me connect.

Mercedes-Benz GLC

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!