Η SsangYong είναι ακόμα ζωντανή

Με την αποκάλυψη των σκίτσων του μελλοντικού της SUV, η κορεάτικη εταιρεία μπαίνει σε μια νέα εποχή

Η SsangYong είναι ακόμα ζωντανή

Με την αποκάλυψη των σκίτσων του μελλοντικού της SUV, η κορεάτικη εταιρεία μπαίνει σε μια νέα εποχή

Μετά το J100, από το οποίο θα προκύψει ένα μεσαίου μεγέθους ηλεκτρικό SUV, η SsangYong παρουσίασε επίσημα σκίτσα ενός ακόμη πρωτότυπου μοντέλου. Έχοντας την κωδική ονομασία “Χ200”, προαναγγέλλει το επόμενης γενιάς SUV της μάρκας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της SsangYong, η αισθητική του νέου X200 βασίζεται στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας, ‘Powered by Toughness’.

Το «Powered by Toughness» είναι η φιλοσοφία σχεδιασμού της μάρκας μαζί με το μήνυμα «Korean Can Do» που ήταν στο επίκεντρο της σειράς των τεσσάρων γενιών του Korando από το πρωτότυπο του 1983 και βασίζεται σε τέσσερις αρχές: Δυνατή αρχιτεκτονική, Απροσδόκητη απόλαυση, Έντονη αντίθεση και Συνύπαρξη με τη φύση.

«Από αυτά τα τέσσερα στοιχεία της γλυπτικής ταυτότητας, η Δυνατή αρχιτεκτονική αναφέρεται στην ομορφιά του δυνατού σχήματος και τη γλυπτική των λεπτομερειών. Η Απροσδόκητη απόλαυση απευθύνεται σε διαφορετικούς τρόπους ζωής, προσφέροντας διασκέδαση και ενθουσιασμό ενσωματώνοντας ένα σχέδιο που αξίζει περισσότερο από μια απλή μετακίνηση. Η Έντονη αντίθεση εκφράζει τα χαρακτηριστικά ενός σκληρού SUV μέσω της αντίθεσης μεταξύ στοιχείων αισθητικής στο χρώμα τις υφές και τα σχήματα, ενώ η Συνύπαρξη με τη φύση αναφέρεται στον εναρμονισμό με τη φύση αντικατοπτρίζοντας τις ευαισθησίες των πελατών μας “, λέει ο Lee Kang, επικεφαλής του Κέντρου Σχεδιασμού της SsangYong.

Τα μελλοντικά μοντέλα της SsangYong, όπως το μεσαίου μεγέθους ηλεκτρικό J100 που ανακοινώθηκε πρόσφατα και το νέο X200, θα σχεδιαστούν κάτω από το πρίσμα του «Powered by Toughness» και θα κληρονομήσουν τις αρχές των Korando και Musso που είναι σύμβολα ισχύος στην ιστορία της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Μέσω αυτής της φιλοσοφίας, η εταιρεία θα παγιώσει τη θέση της ως αυθεντική μάρκα SUV που ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών, αλλά και θα χρησιμοποιεί κινητήρες φιλικούς προς το περιβάλλον, ανταποκρινόμενη έτσι στη μεταμόρφωση της αυτοκινητοβιομηχανίας του μέλλοντος.

Όταν η SsangYong παρουσίασε το σχέδιο του J100 τον περασμένο Ιούνιο, η αντίδραση από το κοινό στο YouTube και την διαδικτυακή κοινότητα ήταν πολύ θετικά τόσο για συγκεκριμένο μοντέλο όσο και για την pick-up εκδοχή του.

Ο Lee Kang πρόσθεσε: «Έχουμε αναδιαμορφώσει το μελλοντικό μας σχεδιαστικό όραμα και τη φιλοσοφία των προϊόντων αντλώντας στοιχεία από την κληρονομιά μας. Με τα επερχόμενα μοντέλα J100 και X200, έχουμε τραβήξει μια γραμμή και από αυτό το σημείο αρχίζει μια νέα εποχή σχεδιασμού της μάρκας. Είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για τη SsangYong και θα εντυπωσιάσουμε τους πελάτες στο μέλλον.»

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!