H Bentley και η Macallan συνταξιδιώτες προς ένα αειφόρο μέλλον

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία και ο οίκος παραγωγής ουίσκι ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους

H Bentley και η Macallan συνταξιδιώτες προς ένα αειφόρο μέλλον

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία και ο οίκος παραγωγής ουίσκι ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους

Με κοινές αξίες και στόχο το μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα, τη βιωσιμότητα στην παραγωγή και την αρμονία με τη φύση ξεκινά η συνεργασία των δύο εταιριών. Η παγκόσμια συνεργασία ανακοινώθηκε στο «The Macallan Estate» στην περιοχή Speyside της Σκωτίας, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας Bentley Flying Spur Hybrid.

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Bentley Motors και ο διάσημος οίκος παραγωγής σκωτσέζικου ουίσκι, Macallan, ανακοίνωσαν μια συνεργασία που θα βασιστεί στην πλούσια κληρονομιά των δύο brands. Με αφετηρία τις κοινές αξίες τους προχωρούν στην ανάπτυξη ιδιαίτερων εκδηλώσεων και στην από κοινού προώθηση του οράματός τους για την αειφορία.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι δύο εταιρείες θα παρουσιάσουν ένα ευρύ φάσμα projects που θα υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων βιωματικών εκδηλώσεων αποκλειστικά για τους πελάτες τους.

Η Macallan ιδρύθηκε από τον Alexander Reid σε ένα οροπέδιο πάνω από τον ποταμό Spey, στη βορειοανατολική Σκωτία, το 1824. Η περιοχή φημίζεται σε όλο τον κόσμο για τα εξαιρετικά ουίσκι της. Στόχος της εταιρείας είναι το μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα έως το 2030, προωθώντας την υπεύθυνη προμήθεια και καλλιεργώντας μια παγκόσμια κοινότητα αειφόρου παραγωγής. Ως μέρος της περιβαλλοντικής της δέσμευσης, η Macallan θα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της ένα στόλο αμιγώς ηλεκτρικών επιβατικών οχημάτων στο «The Macallan Estate», από το 2025. Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση συνεργασίας με την Bentley Motors, οι δύο πρώτες υβριδικές Bentley θα ενταχθούν άμεσα στον στόλο.

Η Bentley Motors ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1919 και γρήγορα έγινε γνωστή στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πριν αποκτήσει μια θέση στην κορυφή της αυτοκινητοβιομηχανίας, συνδυάζοντας την πολυτέλεια και τις επιδόσεις. Η Bentley Motors είναι από τις πιο γνωστές μάρκες υπερπολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο και τώρα υφίσταται τον μεγαλύτερο μετασχηματισμό στα 102 χρόνια της ιστορίας της. Η στρατηγική Beyond100 που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, φιλοδοξεί να καταστήσει την Bentley παγκόσμιο ηγέτη στη βιώσιμη κινητικότητα πολυτελείας, με έμφαση στην αειφορία.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!