Παπί Flash 125 LZ από την UM Motorcycles με τιμή 2.000 €

Την αποκλειστική διάθεση των μοντέλων της UM Motorcycles στην Ελλάδα έχει η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε..

Παπί Flash 125 LZ από την UM Motorcycles με τιμή 2.000 €

Την αποκλειστική διάθεση των μοντέλων της UM Motorcycles στην Ελλάδα έχει η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε..

Ένα προσιτό παπί με τιμή 2.000 € λανσάρει στην αγορά η UM Motorcycles, την αποκλειστική διάθεση των μοντέλων της οποίας στην Ελλάδα έχει η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε.. Το νέο FLASH 125 LZ είναι ελαφρύ και ευέλικτο και ξεχωρίζει με τα περιφερειακά φώτα LED, το επιθετικό πίσω τμήμα με τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες και τους τροχούς 17’’.

Το UM FLASH εξοπλίζεται με ψηφιακή οθόνη ενδείξεων, θύρα USB και κεντρικό, μαγνητικό πολυδιακόπτη που δυσκολεύει τη παραβίαση του δίκυκλου. Προσφέρει ένα πρακτικό αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σέλα και δύο ακόμη ανοιχτές θήκες στο εσωτερικό της ποδιάς, ενώ υπάρχουν ακόμη σχάρα τοποθέτησης αντικειμένων στην ποδιά και μια μεγαλύτερη σχάρα πίσω.

Το παπί της UM εφοδιάζεται με έναν 4χρονο κινητήρα 125 κ.εκ. με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ο οποίος έχει απόδοση 8,6 ίππων και 8,8 Nm ροπής και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 4 σχέσεων. Το ρεζερβουάρ 4 λίτρων και η (εργοστασιακή) κατανάλωση των 1,7 λτ./100 χλμ. υπόσχονται αυτονομία που αγγίζει τα 240 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα.

Το FLASH διατίθεται σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο, ενώ η προσιτή τιμή των 2.000 € πλαισιώνεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη UM Motorcyles και τα μοντέλα της στη διεύθυνση https://ummotorcycles.gr/.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!