Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, την Τρίτη 19/9/2023 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Αλίμου Κατεχάκη, στην περιοχή του Δήμου Βύρωνα, λόγω εκτέλεσης εργασιών.
Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 19/9 τις ώρες 00:01΄ έως 06:00΄ και 23:00΄ έως 06:00΄ της Τετάρτης 20/9, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λ. Καρέα και Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Περιφερειακή Υμηττού.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
- Citroen e-C3 Urban: Προσιτή ηλεκτροκίνηση, από 17.700 ευρώ
- Zeekr 7GT: Πρακτικό shooting brake με επιδόσεις supercar και αυτονομία έως 655 χιλιόμετρα
- Skoda Elroq: Nέα εποχή ηλεκτροκίνησης, με αυτονομία έως 717 χιλιόμετρα
- Nissan Micra: Για πρώτη φορά αποκλειστικά ηλεκτρικό με έως 416 χλμ. αυτονομίας
- MINI Aceman: Ηλεκτρικές επιδόσεις και χαρακτήρας MINI με έως 218 ίππους